Marktspecifieke kennis

Voor optimaal resultaat met Microsoft Dynamics 365

collega's op kantoor samenwerken

Praktijkervaring in de branche als basis voor onze dienstverlening

We zijn expert op het gebied van Microsoft Dynamics 365, maar kennen ook jouw markt. Onze consultants hebben praktijkervaring. Daardoor weten we wat er speelt en welke uitdagingen kenmerkend zijn voor de markt. Zo kunnen we meteen in gesprek over jouw wensen en behoeften en zetten we snel stappen richting het gewenste resultaat. 

warehouse-employees-walking

Groothandel & Distributie 

De klant van vandaag stelt hoge verwachtingen aan retailers. Op hun beurt zetten retailers de marges van groothandels en distribiteurs onder druk. Om hierop in te spelen, is flexibiliteit een vereiste. Met Microsoft Dynamics 365 heb je het realtime overzicht over je gehele supply chain dat je hiervoor nodig hebt. Onze specialisten implementeren Dynamics snel en succesvol binnen je organisatie. Hoe we dit mogelijk maken? Met proces decomposities in combinatie met onze standaard configuratietemplate. We kennen de generieke bedrijfsprocessen van wholesalers en distribiteurs waardoor we snel de vertaalslag maken naar de processen van je organisatie. Voor je het weet speel je moeiteloos in op de hooggespannen verwachtingen van de klant én markt. 

Meer over Dynamics 365 voor groothandel & distributie >>

happy woman at office

Zakelijke dienstverlening

Tijd is kostbaar, zeker voor dienstverlenende organisaties. Je wil dat medewerkers hun tijd besteden aan de dienstverlening richting de klant, en niet aan het schrijven van uren of maken het van klantrapportages. Dat begrijpen wij als dienstverlenende organisatie als geen ander. Na de implementatie van Dynamics 365 zijn medewerkers minimale tijd kwijt aan urenregistratie en nemen hun irritaties drastisch af. Geen Dynamics implementatie is voor ons te complex. Ook niet als je een ledenorganisatie bent met enorm veel leden, of een abonnementenorganisatie die met innovatieve oplossingen werkt. Wij zetten graag onze tanden in complexe projecten, zodat jouw organisatie een succesvolle digitale transformatie doormaakt.  

Meer over Dynamics 365 voor zakelijke dienstverlening >>

mbs-seller-showing-couple-design-on-tablet-retail

Retail

Consumenten zijn veeleisender dan ooit. Op hun verwachtingen wil je zo goed mogelijk inspelen door ze de ultieme klantreis te bieden. Tegelijkertijd wil je vraag en aanbod op elkaar afstemmen tegen het optimale prijspunt. Hiervoor heb je overzicht en realtime inzicht nodig in je hele supply chain. Dit is een uitdaging als je werkt met verschillende applicaties binnen een complex systeemlandschap. Veel van onze specialisten hebben zelf in de retail gewerkt en kennen de processen op hun duimpje. Bovendien zijn we allemaal consumenten. Met die kennis helpen we je bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Verder weten we alles van LS Retail, de complete retailoplossing aanvullend op Dynamics 365 Business Central én de basis voor overzicht en realtime inzicht. Zo krijg je meer grip op de complexiteit van je business.

Meer over Dynamics 365 voor retail >>

Engineers with industrial robot

Maakindustrie 

Met industrie 4.0 zet de industrie stappen naar datagedreven productie. Nieuwe technologieën stellen fabrikanten in staat nauwkeurig te analyseren hoe klanten hun producten en services gebruiken. Zo kun je het aanbod aanscherpen en klanten steviger aan je binden. Dit vereist een robuust, flexibel en schaalbaar technologieplatform dat een compleet overzicht biedt van alle bedrijfsprocessen. Dat is precies wat Microsoft Dynamics 365 biedt. Wij snijden het systeem toe op jouw individuele behoeften. Zo bieden we met Dynamics specifieke oplossingen voor de industrie. Dit stelt je in staat mee te bewegen met de ontwikkelingen in de sector. 

Meer over Dynamics 365 voor maakindustrie >>

businesswoman-walking-hallway-public-sector

Overheid

Binnen provincies, gemeenten en waterschappen is de informatiesamenleving een belangrijk thema. De infrastructuur moet op orde gemaakt worden om innovatie mogelijk te maken. De Conclusion Local Government-oplossing helpt daarbij. Als enige partij in Nederland bieden we deze Microsoft Dynamics 365 Finance-oplossing die als ERP-oplossing geschikt is voor de publieke sector. Dat wil zeggen dat specifieke functionaliteiten als IV3, BCF, Kapitaallasten en Verplichtingenadministratie onderdeel zijn van de oplossing. Ook zijn de mogelijkheden oneindig ten aanzien van business intelligence, Powerapps, cloud functionaliteit, Microsoft Office-integraties en relatiebeheer (CRM)-functionaliteit. Deze moderne oplossing maakt je voorspelbaarder; je beschikt over betere rapportages en bent in staat om beter te sturen. Bijkomend voordeel is dat je IT-kosten omlaag gaan. Kortom, alles wat een provincie, gemeente of waterschap nodig heeft om beter te sturen en de infrastructuur op orde te maken.

Meer over Dynamics 365 voor de overheid >>

Bekijk onze klantcases

Microsoft Dynamics 365 Business Central

RGF Staffing maakt met financiële administratie ommezwaai naar standaard ERP

Benieuwd naar onze kennis en ervaring in jouw markt?

Jan-Douwe Jilderda

Jan-Douwe Jilderda

Directeur
jan-douwe.jilderda@conclusion.nl