Over ons

Conclusion is een dynamisch ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven die zich samen richten op business transformaties en IT-services. Met zoveel deskundigheid onder één dak, zijn wij de one-stop-shop voor iedere digitale reis naar morgen. Kom met ons in contact en laat je inspireren. 

In samenhang begeleiden we organisaties en overheden bij alle facetten van hun digitale reis naar morgen.

Maak kennis met Conclusion

Conclusion business done differently

Business done differently

We trekken samen op met klanten en verbinden ons voor langere tijd. Omdat het loont vér vooruit te kijken en digitale transformatie de hele organisatie raakt. Opdrachtgevers maken dankbaar gebruik van ons ondernemerschap.

Werken aan succes vraagt betrokkenheid, eigen initiatief én langetermijndenken. Van strategie tot uitvoering en het vervolg: wij blijven erbij.

De tijd ver vooruit

Conclusion begon in 1997. Met een concept dat meteen aansloeg. Inspringen op veranderingen en daarbij je kansen pakken. Sommige van die veranderingen gaven zoveel impact, dat ze voor ons een nieuwe periode inluidden.

Nieuwbrief Conclusion

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en handige tips van onze experts? Meld je aan en ontvang eenvoudig via e-mail onze nieuwsbrief. Mis dit niet.

Wij zijn pas echt succesvol als onze klant succesvol is.

Engbert Verkoren

CEO

Engbert Verkoren

Onze mix van diensten 'onder de motorkap' passen we voortdurend aan om onze klanten optimaal te ondersteunen. Wij leven transformatie.

Bert Jan de Jongh

Directeur Business Transformation & Applications

Bert Jan de Jongh

Nachtrust as a service, dat is waar het om draait bij onze cloud oplossingen.

Gert Heysteeg

Directeur IT Services

Gert Heysteeg

De combinatie van standaardoplossingen en low code toepassingen maakt onze klanten weerbaar waar het moet, wendbaar waar het kan en versterkt zo hun onderscheidend vermogen.

Seger Theuns

Directeur Enterprise Applications

Seger Theuns

Luister naar onze nieuwe podcast:

Tussen de bedrijven door

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op.

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion

Herculesplein 80,
3584 AA Utrecht