Over ons

Wil jij een succesvolle businesstransformatie realiseren? Als expert in Microsoft Dynamics 365 helpen wij je graag bouwen aan een digitale toekomst.

Samen het verschil maken is zoveel leuker

Samen het verschil maken is zoveel leuker

Dat doen we niet voor jou, maar mét jou. Samen maken we van jouw transformatieambitie een succes door het implementeren van Dynamics 365 ERP- en CRM-platformoplossingen. Jouw behoefte gaat nooit alleen over technologie, maar ook over mensen. Het beste resultaat behalen we daarom samen als één team.

Ontmoet Conclusion MBS in 1 minuut en 35 seconde

Aangenaam! Dit zijn wij

Wij geloven dat het, ook in de ICT, altijd om mensen gaat: hun wensen, behoeften en dromen. Daarom brengen we jouw mensen, processen en technologie bij elkaar door processen onder de loep te nemen én je wegwijs te maken in de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365. Of je nu drie of tien vestigingen hebt, alleen in Nederland actief bent of de grenzen over gaat, geen uitdaging is ons te groot of te complex.

De gezichten achter het bedrijf

Conclusion MBS bestaat uit een team van ruim 100 gedreven, ervaren én enthousiaste professionals. Denkers, doeners; een team vol unieke persoonlijkheden met een gedeelde liefde voor technologie. Wij geloven in de kracht van verschillen. In een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Verbinding en een prettige werksfeer zijn voor ons dan ook belangrijke kernwaarden. Ons team is onze kracht. Daarmee maken we impact. We zijn dan ook meer dan een bedrijf. Conclusion MBS functioneert in een netwerk – ofwel een community – zowel binnen Conclusion, als met onze klanten en met ons team. We leren van elkaar en doen het samen. En daarin is ruimte voor plezier en gezelligheid. Elke dag weer.

Kom werken bij Conclusion MBS

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd? Neem dan contact met ons op.
Conclusion MBS collega's
Hechte band MBS collega's v.l.n.r. Eric, Jan Ben, Jan-Douwe
Conclusion MBS collega's overleg
mbs kantoor werkplek
MBS twee collega's in overleg
MBS consultants Olga en Martin overleg
MBS teamoverleg Consultants Djordi, Eva, Mike
Conclusion MBS collega's overleg

Hier komen we vandaan

Conclusion MBS is opgericht in 1997.  Sindsdien helpen we organisaties met succesvolle business transformaties en zijn we uitgegroeid tot een volledige Microsoft Dynamics partner. Onze focus ligt op het implementeren van complexe end-to-end Dynamics systeemintegraties. Daarnaast bieden wij managed services en licentie- en subscriptiemodellen. Dit alles in onze focusmarkten retail, wholesale en distributie, industrie, professional services en de publieke sector. Met een team van ruim 100 experts kenmerken we ons door diepgaande kennis en inlevingsvermogen. 

Colleagues working at standing desk

Duurzaam ondernemen

Bij Conclusion MBS zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Laten we praten over wat we samen kunnen bereiken.

Jan-Douwe Jilderda

Jan-Douwe Jilderda

Directeur
jan-douwe.jilderda@conclusion.nl