• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over First8, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van First8

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij First8

samenwerking first8

Werken bij de Java en Open Source specialist van Nederland?

Bij First8 Conclusion werken Java developers die net als onze klanten gaan voor de beste, nieuwste en vooral geen dertien in een dozijn oplossingen. Java zit net zo verweven in ons DNA als de ambitie om te groeien en nog beter te worden.

Kennisdeling
We delen kennis en dagen elkaar uit. Vakinhoudelijk, via ons Tech Blog, tijdens ons maandelijkse First8Academies, tijdens onderlinge bordspelavonden en andere events. Ook buiten ons eigen team. Zo organiseren wij Security4Teens, een jaarlijks terugkomend event gericht op bewustwording van veilig social media gebruik en ethisch hacken. Ook zijn wij trotse business partner van NLJUG en al jaren hoofdsponsor van Masters of Java. Het officieuze NK Java programmeren, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de software en de opdrachten.

Kom werken bij First8 Conclusion

Java en Open Source. Met passie voor het vak.
met First8 op de Solex
First8 en de Masters of Java
samenwerking first8
First8 en Masters of Java
First8 Security4Teens
First8 Bas en Erwin
BordspellenFirst8 3 111981523478
17 0503 First8 L96A7387B header beelden NK
First8 Job

Word jij onze nieuwe collega?

Werken als Java developer is... ... bezig zijn met waar het écht om draait, de perfecte code. Zonder afleiding van de organisatie, want wij geloven in je. Verschillend zijn, om samen het verschil te maken. Conclusion is uniek door de eigenzinnige karakters van onze collega’s. Zo wil Job werken aan de meest complexe IT-uitdagingen. En wat wil jij?

Virtual Sciences Conclusion IT-traineeship

IT Traineeship

Ben jij (bijna) bèta-afgestudeerd en klaar om jouw kennis in de praktijk toe te passen? En wil je daar nog een flinke portie specialistische knowhow aan toevoegen? Met ons IT-traineeship krijg je toegang tot gigantisch veel kennis (inclusief soft skillstrainingen!), een groot professioneel netwerk en een leuke club IT-trainees met wie jij je samen ontwikkelt.

Bordspelavonden

Onze bordspelavonden worden georganiseerd door en voor collega's, vrienden en andere liefhebbers van bordspellen. Het is vooral een offline manier om te ontspannen en plezier te hebben. Daarnaast is het ook dé gelegenheid om ons bedrijf beter te leren kennen, de sfeer te proeven en te praten met de verschillende Conclusion teams.

Onze vacatures

Medior Java Developer Nieuwegein (hybride)

First8 Conclusion

Medior

Nieuwegein

32 - 40 uur

Wat kun je verwachten?

First8_sollicatieproces

Sollicitatieproces

Wil je graag bij ons solliciteren? Lees hier ons sollicitatieproces en reageer op een manier die bij jou past!

First8 | Conclusion Ecosysteem

Conclusion Ecosysteem

First8 | Conclusion maakt onderdeel uit van een ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven, op het snijvlak van business transformatie en IT-services. Bij ons doe je waar je goed in bent vanuit jouw eigen kracht en expertise. Binnen dit ecosysteem krijgt iedereen de vrijheid om het op zijn of haar eigen manier te doen: Verschillend zijn, zodat we samen het verschil kunnen maken. Je doet dit niet alleen samen met je collega's van je eigen bedrijf, maar ook met de collega's van de andere bedrijven binnen het ecosysteem.

Meer weten over werken bij First8 Conclusion?

Tobias van Veen, recruiter Conclusion MBS

Tobias van Veen

Recruiter First8 | Conclusion
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies