samenwerking first8

Werken bij de Java en Open Source specialist van Nederland?

Bij First8 Conclusion werken Java developers die net als onze klanten gaan voor de beste, nieuwste en vooral geen dertien in een dozijn oplossingen. Java zit net zo verweven in ons DNA als de ambitie om te groeien en nog beter te worden.

Kennisdeling

We delen kennis en dagen elkaar uit. Vakinhoudelijk, via ons Tech Blog, tijdens ons maandelijkse First8Academies, tijdens onderlinge bordspelavonden en andere events. Ook buiten ons eigen team. Zo organiseren wij Security4Teens, een terugkomend event gericht op bewustwording van veilig social media gebruik en ethisch hacken. Ook zijn wij trotse business partner van NLJUG en al jaren hoofdsponsor van Masters of Java. Het officieuze NK Java programmeren, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de software en de opdrachten.

Word jij onderdeel van ons team?

Senior Java Developer Nieuwegein (hybride)

First8 Conclusion

Development en Tech

Senior

Nieuwegein

32 - 40

Medior Java Developer Nijmegen of Nieuwegein (hybride)

First8 Conclusion

Development en Tech

Medior

Nijmegen

32 - 40

Senior Java Developer Nijmegen (hybride)

First8 Conclusion

Development en Tech

Senior

Nijmegen

32 - 40

IT Traineeship

First8 Conclusion

Development en Tech

Trainee

Nieuwegein

32 - 40

Conclusion First8 is de Nederlandse Open Source en Java maatwerkapplicaties specialist

Adopteer een Open Source-project

Van je hobby je beroep maken: voor veel van onze collega’s is dit ook echt zo. En wat is er nou mooier dan tijdens werktijd een beetje hobbyen? Bij First8 Conclusion krijgen de Java-ontwikkelaars de tijd en ruimte om hun passie voor Java verder te verdiepen. Met de juiste onderbouwing kunnen collega’s Open Source-projecten ‘adopteren’, naast de klantprojecten die ze draaien.

Bordspelavonden

Onze bordspelavonden worden georganiseerd door en voor collega's, vrienden en andere liefhebbers van bordspellen. Het is vooral een offline manier om te ontspannen en plezier te hebben. Daarnaast is het ook dé gelegenheid om ons bedrijf beter te leren kennen, de sfeer te proeven en te praten met de verschillende Conclusion teams.

Onze thema's | Conclusion Cares

Inclusie en diversiteit

We geloven in de kracht van diversiteit in mensen, karakters en expertises. Wij zorgen voor een inclusieve werkomgeving waarbij iedereen gelijkwaardig is. Door de combinatie van onze verschillen realiseren we oplossingen die anders, innovatiever en duurzamer zijn. Zo zorgen we voor een positieve impact op de vraagstukken vanuit onze klanten en de maatschappij.

First8 Conclusion receptie

Onderdeel van Conclusion

Wij maken deel uit van Conclusion, een van de grootste IT-adviesbureaus in Nederland, dat bestaat uit ongeveer 25 afzonderlijke bedrijven met elk hun eigen expertise binnen IT-consultancy. Hierdoor hebben wij de reikwijdte van een grote onderneming en de cultuur van een MKB-organisatie. Ons team van ontwikkelaars bestaat uit ongeveer 40 medewerkers.

Blog - Passie voor Java

Blog
Java Developer Annemieke

Annemieke schittert als Java developer én in musicals

Wat kun je verwachten?

First8 Conclusion in gesprek

Sollicitatieproces

Wil je graag bij ons solliciteren? Lees hier ons sollicitatieproces en reageer op een manier die bij jou past!

Meer weten over werken bij First8 Conclusion?

Lana Haseta First8 Conclusion

Lana Haseta

Recruiter First8 Conclusion
lana.haseta@first8.nl