IT-trainee Lujain wil een completere Java Developer worden

Begin juli is Lujain Sallam begonnen aan het IT-traineeship van First8 Conclusion. Lujain komt uit Syrië, waar ze in 2021 afstudeerde voordat ze later dat jaar naar Nederland kwam. Met haar passie voor Java-ontwikkeling zit ze bij First8 Conclusion helemaal op haar plek. “Ik wil mijn vaardigheden naar een hoger niveau tillen.”

17 juli 2023   |   Nieuws   |   Door: First8 Conclusion

Deel

First8 Conclusion - introductie Lujain Sallam

Leren van ervaren ontwikkelaars
“Het IT-traineeship biedt een gestructureerd programma waarin ik kan leren van ervaren professionals en praktijkervaring kan opdoen”, deelt Lijain haar overwegingen om deel te nemen. “Ik geloof dat dit traineeship mij de ideale basis biedt om een succesvolle Java Developer te worden.”

Solide basis in softwareontwikkeling
Met een bachelor in Informatietechnologie op zak heeft Lujain een solide basis in softwareontwikkeling. Tijdens haar studie deed ze uitgebreide kennis op van Java en verwante technologieën. Daarnaast deed ze waardevolle praktijkervaring op tijdens haar bijbaan bij het Syrische Rode Kruis, waar ze actief betrokken was bij Java-ontwikkelingsprojecten. Lujain: "Ik heb een sterke basis gelegd in softwareontwikkeling tijdens mijn opleiding en heb mijn programmeervaardigheden toegepast in verschillende projecten. Ik ben klaar om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen in het IT-traineeship.”

Ik ben bereid om hard te werken en obstakels te overwinnen

Lujain Sallam

Uitdagingen op Lujains pad

Met een sterke toewijding om succesvol te zijn, is Lujain vastbesloten om te groeien als professional. "De grootste uitdaging die ik verwacht tijdens het IT-traineeship is het werken aan complexe projecten met strakke deadlines. Het vinden van optimale oplossingen en het efficiënt beheren van de ontwikkelcyclus zal ook een uitdaging zijn. Ik ben bereid om hard te werken en obstakels te overwinnen," benadrukt Lujain over de uitdagingen die ze verwacht tijdens het traineeship.

Waarde toevoegen aan het team
"Ik geloof dat mijn sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen me onderscheiden als Java Developer. Ik ben in staat om complexe problemen te ontleden en gestructureerde oplossingen te vinden. Daarnaast ben ik een teamspeler en kan ik effectief communiceren en samenwerken met verschillende belanghebbenden. Mijn sterke leervermogen stelt me in staat om snel nieuwe concepten en technologieën te begrijpen, wat me helpt om waarde toe te voegen aan het team," voegt Lujain toe over hoe ze het verschil wil maken.

Toewerken naar een leidende rol
Over vijf jaar ziet Lujain zichzelf als een ervaren Java Developer die betrokken is geweest bij diverse uitdagende projecten. “Ik zou graag een leidende rol willen spelen in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en het begeleiden van junior ontwikkelaars. Daarnaast wil ik mijn kennis blijven vergroten en mogelijk doorgroeien naar een meer gespecialiseerde functie, zoals een architectuurrol of technisch consultant.”

Kickstart van haar carrière in de IT
Met haar talent, motivatie en toewijding is Lujain klaar om haar IT-carrière te lanceren via het IT-traineeship van First8 Conclusion. We heten haar van harte welkom en kijken uit naar haar bijdrage aan ons team en haar persoonlijke groei binnen ons bedrijf.

Deze trainees gingen jou voor:

Nieuws
IT Trainee, Omar Adham

IT-trainee Omar wil goed voorbereid de praktijk in bij First8 Conclusion