Conclusion Intelligence

Jouw partner in elke stap van je reis naar datagedreven business improvement en innovatie
Conclusion Intelligence
Conclusion Intelligence | Business Improvement & Innovation

Conclusion Intelligence is de grootste data-intelligence-specialist van Nederland die bedrijfsprestaties  daadwerkelijk verbetert. Met de visie en strategie van een organisatie als vertrekpunt, ontwikkelen en implementeren wij intelligente datatoepassingen die besluitvorming vereenvoudigen, processen optimaliseren en innovatie stimuleren. Samen met ruim 500 professionals werken we zo dagelijks aan het realiseren van de ambities van onze klanten.

Met wie we trots samenwerken

Logo Dura Vermeer
BNG Bank
NWB Bank
Gemeente Amsterdam logo
Logo GVB
Logo PostNL
Gemeente vlaardingen
Logo KLM
APG logo
Innogy
Aevitae
Colruyt
CB
cis
Corporate logo Eneco
Logo Feenstra
Logo Royal Flora Holland
Logo Sanday
NS
ProRail logo: klanten Implementation
Nutreco
ERIKS
logo CRV
Unitymedia

Onze werkwijze 

Bij het halen van waarde uit data komt meer kijken dan techniek alleen. Het begint bij een businessvraagstuk, een ambitie. Onze hybride aanpak begeleidt organisaties over de as van business, proces, organisatie en technologie, om tot bedrijfsverbeteringen en innovatie te komen. Aan de hand van een gedegen analyse en je strategische doelen, formuleren we een concreet plan en realiseren we meteen een aantal quick wins.

Deze snelle businessresultaten leiden tot enthousiasme en brengt de organisatie in beweging. Tegelijkertijd ontwikkelen en implementeren we een structurele oplossing, waarmee we in kleine stappen duurzame prestatieverbetering realiseren: van het ontwikkelen van de datastrategie tot projectontwikkeling & implementatie en managed services.

Onze expertises

Expertise datastrategie

Datastrategie

Van datavisie naar datagedreven succes

Datagedreven verbeteren

Conclusion Intelligence maakt organisaties blijvend weerbaar, wendbaar en onderscheidend.

Icon 2

Weerbaar

Wij helpen je de controle over processen en data stevig in handen te krijgen. Deze controle zorgt voor weerbaarheid. Dit komt voort uit goede gestroomlijnde processen en een robuust dataplatform met vertrouwen in de kwaliteit, veiligheid en beschikbaarheid van de juiste gegevens. Door het inrichten en volgen van de juiste governance blijft deze controle behouden en ben je in staat te bouwen aan je organisatie.

Connect

Wendbaar

De juiste inzichten en de controle over je proces maken je wendbaar. Inzicht in datgene dat er echt toe doet en weten aan welke knoppen je kunt draaien om te verbeteren en te versnellen werkt inspirerend en leidt tot beweging. Gezamenlijk bouwen we aan een weloverwogen (digitale) transformatieagenda en innovatiestrategie. We zorgen voor snelle resultaten, terwijl we tegelijkertijd standaardiseren, werkwijzen optimaliseren en de medewerkers meenemen in een data-savvy organisatiecultuur.

Icon 6

Onderscheidend

Conclusion Intelligence stimuleert innovatief ondernemerschap en verkent continu nieuwe innovaties, zodat jouw organisatie voorop blijft lopen. Vanuit visie en strategie brengen we je organisatie in beweging en zorgen we dat dit een blijvend onderdeel van de cultuur wordt. Maar dat niet alleen, wij doen waar anderen over praten. Samen bouwen we aan snelle en doeltreffende ontwikkeling en implementatie waarbij ons Responsible AI en Ethics framework ervoor zorgt dat we gezamenlijk ook het juiste blijven doen.

Datawaardeketen

Hoe datavolwassen is jouw organisatie?

Hoe staat het met de datastrategie en -implementatie van jouw organisatie? Ben je al op de goede weg en op welke vlakken kun je nog verbeterstappen zetten? Door het beantwoorden van een 20-tal korte vragen bieden wij je gratis een verkorte en vereenvoudigde versie van onze Datawaardeketenscan. Binnen 5 minuten zie je waar je staat en op basis van jouw input ontvang je concrete tips en inspiratie voor vervolgstappen.

Start de scan

Business improvement & innovation

De Conclusion Intelligence-bedrijven hebben samen ruim veertig jaar ervaring met een integrale benadering van business- en datavraagstukken.

Customer engagement | Conclusion Intelligence

Optimaliseer groei door customer engagement

Innovation | Conclusion Intelligence

Verbeter prestaties door slim innoveren

Digitale transformatie | Conclusion Intelligence

Bevorder digitale transformatie

Excellence | Conclusion Intelligence

Excelleren door continu te verbeteren

Sustainability | Conclusion Intelligence

Sustainability by design

Workforce | Conclusion Intelligence

Toekomstbestendig personeelsbestand

Compliance | Conclusion Intelligence

Control, security, risk & compliance

Onze klantcases

Datagedreven werken NS

Datagedreven werken NS

Fullservice oplossingen voor data & intelligence

Naast snelle positieve resultaten zorgen we voor een duurzame oplossing
Met een veranderkundige aanpak helpen we een datagedreven cultuur te realiseren
40 jaar ervaring met integrale benadering van business- en datavraagstukken
500+ specialisten met focus op bedrijfskundig, functioneel, technisch of veranderkundig vlak
1000+ use cases met maximale waarde uit data
Kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Heerlen, Hasselt en Düsseldorf

Wij zijn Conclusion

25+

Expertbedrijven

2500+

Professionals

500+

Klanten

De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

Meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen?

Ik help je graag verder!

Richard Jacobs

Richard Jacobs

Directeur Sales & Marketing
rjacobs@conclusion.nl