Externe en verborgen databronnen ontsluiten

In toenemende mate realiseren organisaties zich het belang van externe databronnen bij het optimaliseren van bedrijfsresultaten en het ontdekken van nieuwe kansen.

Externe en verborgen databronnen ontsluiten

Data-ontsluiting met geavanceerde technologieën

Externe data kan afkomstig zijn van leveranciers of commerciële aanbieders van data. Veel partijen bezitten ook zelf al over schatten aan informatie zonder te weten hoe deze data toegankelijk kan worden gemaakt. Conclusion Intelligence heeft uitgebreide ervaring met het beschikbaar maken van deze ‘verborgen data’.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zoals image recognition en speech-to-text, in combinatie met AI-modellen, ontsluiten we deze waardevolle informatie en maken we deze klaar voor gebruik.

Meer weten?

Wil je weten hoe Conclusion Intelligence jouw organisatie kan helpen om externe en verborgen data optimaal te benutten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Datawaardeketen

Hoe datavolwassen is jouw organisatie?

Hoe staat het met de datastrategie en -implementatie van jouw organisatie? Ben je al op de goede weg en op welke vlakken kun je nog verbeterstappen zetten? Door het beantwoorden van een 20-tal korte vragen bieden wij je gratis een verkorte en vereenvoudigde versie van onze Datawaardeketenscan. Binnen 5 minuten zie je waar je staat en op basis van jouw input ontvang je concrete tips en inspiratie voor vervolgstappen.

Start de scan

Benieuwd naar andere essentiële aspecten voor een succesvolle digitale transitie?

Wil je ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen versterken en helpen groeien met data-intelligence?

Richard Jacobs

Richard Jacobs

Directeur Sales & Marketing
info@conclusion.nl