Hoe datavolwassen is jouw organisatie?

De datawaardeketenscan

Ontdek hoe je meer waarde haalt uit data

Hoe staat het met de datastrategie en -implementatie van jouw organisatie? Ben je al op de goede weg en op welke vlakken kun je nog verbeterstappen zetten? Door het beantwoorden van een 20-tal korte vragen bieden wij je gratis een verkorte en vereenvoudigde versie van onze Datawaardeketenscan. Binnen 5 minuten zie je waar je staat en op basis van jouw input ontvang je concrete tips en inspiratie voor vervolgstappen.

De Datawaardeketen: cruciale aspecten voor een datagedreven organisatie

Onze jarenlange en brede ervaring in performanceverbetering en factbased besturing hebben wij gebruikt om alle cruciale aspecten voor een datagedreven organisatie in kaart te brengen. Wij noemen dit de Datawaardeketen. Door het stellen van scherpe vragen over alle aspecten van de Datawaardeketen laten wij zien waar je staat en waar het verbeterpotentieel zit. Op basis van deze inzichten ondersteunen wij je bij het verbeteren van de performance van jouw organisatie.

De Datawaardeketen geeft inzicht in alle aspecten voor een succesvolle digitale transitie. De keten bestaat uit 6 lagen.

Datawaardeketen

Met behulp van de Datawaardeketen hebben wij met een groot aantal organisaties vastgesteld waar zij staan, gedroomd over hun potentieel als datagedreven organisatie en hen geholpen met hun digitale transformatie.

Weten hoe je jouw organisatie kunt verbeteren met data?

Ontdek in 5 minuten waar je staat, ontvang concrete tips én inspiratie voor vervolgstappen. 

Wil je meer informatie of doe je de scan liever tijdens een (online) meeting?

Neem contact met me op!

Richard Jacobs

Richard Jacobs

Directeur Sales & Marketing