Data-integratie en dataplatforms

De razendsnel toenemende complexiteit van zowel interne als externe databronnen, on-premise en in de cloud, vraagt om een wendbaar dataplatform.

Beschikbare data ontsluiten en integreren in dataplatforms

Wendbaar dataplatform

Conclusion Intelligence ondersteunt klanten bij het ontwerpen, bouwen en beheren van schaalbare en robuuste IoT-, integratie- en dataplatforms, met een scherp oog voor duurzaam rendement. Hierdoor kunnen organisaties hun informatiepositie versterken met real-time, actuele gegevens.

Data-integratie, -opslag en -beheer

We verbinden databronnen, applicaties, organisaties en gebruikers. Met data-engineering en dataplatforms nemen we de zorg voor waardevolle en kwetsbare data van bedrijfsmiddelen en processen uit handen. We bieden robuuste opslag en toegang tot grote volumes dynamische data. Daarnaast kunnen we het volledige beheer van het dataplatform uit handen nemen en 24-uurs support bieden. Dit resulteert in veilige, betrouwbare en snel beschikbare dataopslag en -toegang.

Innovatieve applicaties

Onze oplossingen onderscheiden zich door hun sterk innovatieve karakter. Digitalisatie is voor ons geen doel op zich; wij ontwikkelen uitsluitend high-end softwareoplossingen met de inzet van AI om een baanbrekend verschil te maken in elke branche. Onze applicaties en AI/Machine Learning-modellen draaien live bij onze klanten, die hierdoor een grote voorsprong hebben op hun concurrentie. Deze klanten hebben we end-to-end geholpen om hun dromen waar te maken.

Meer weten?

Wil je weten hoe Conclusion Intelligence jouw organisatie kan helpen om een wendbaar dataplatform te implementeren en je data optimaal te benutten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Datawaardeketen

Hoe datavolwassen is jouw organisatie?

Hoe staat het met de datastrategie en -implementatie van jouw organisatie? Ben je al op de goede weg en op welke vlakken kun je nog verbeterstappen zetten? Door het beantwoorden van een 20-tal korte vragen bieden wij je gratis een verkorte en vereenvoudigde versie van onze Datawaardeketenscan. Binnen 5 minuten zie je waar je staat en op basis van jouw input ontvang je concrete tips en inspiratie voor vervolgstappen.

Start de scan

Benieuwd naar andere essentiële aspecten voor een succesvolle digitale transitie?

Wil je ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen versterken en helpen groeien met data-intelligence?

Richard Jacobs

Richard Jacobs

Directeur Sales & Marketing
info@conclusion.nl