Over ons

Conclusion Intelligence bundelt de krachten van zes Conclusion-bedrijven die zich, met behulp van data en geavanceerde technologieën zoals AI en GenAI, richten op business improvement en innovatie. Samen werken we dagelijks aan het realiseren van de ambities van onze klanten.

Over ons

Elk Conclusion Intelligence-bedrijf heeft zijn eigen expertise en cultuur, maar we delen de passie om klantwaarde uit data te halen. De bundeling van krachten maakt ons sterker. Zo profiteren klanten van innovatievere oplossingen en een verbeterde end-to-end ondersteuning bij het oplossen van complexe businessvraagstukken. We begeleiden het hele traject: van het ontwikkelen van een succesvolle datastrategie tot en met implementatie en beheer.

Samen maken we het verschil

Samen maken we het verschil

Wij onderscheiden ons via onze medewerkers. Zij zijn ons grootste kapitaal en onze trots. Conclusion Intelligence bestaat uit ruim 500 enthousiaste en gepassioneerde specialisten. Daarmee zijn we de grootste data- & intelligence-specialist van Nederland, die daadwerkelijk bedrijfsprestaties verbetert. Afhankelijk van de klantuitdaging formeren we teams op basis van benodigde kennis en een match met de bedrijfscultuur van onze klanten.

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Conclusion Intelligence gaat uiterst voorzichtig om met gegevens van derden. We nemen alle mogelijke maatregelen om ongeautoriseerde toegang tot data of verlies van informatie te voorkomen. We zijn dan ook ISO 27001-gecertificeerd, en voldoen daarmee aan alle eisen voor informatiebeveiliging. Voor onze beheergerelateerde werkzaamheden is een ISAE 3402 type II-verklaring afgegeven; de internationale standaard voor outsourcing. Hiermee zijn de interne controleprocessen en beheersmaatregelen van onze dienstverlening geborgd. De verklaring wordt jaarlijks na een audit door een onafhankelijke accountant vernieuwd.

Leveranciersonafhankelijk

Leveranciersonafhankelijk

Wij zijn leveranciersonafhankelijk. Om onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen op een hoog niveau te houden, hebben wij enkele partnerships gesloten. Conclusion Intelligence heeft met geen enkele leverancier voorkeursafspraken of financiële overeenkomsten. Daarnaast zorgen wij dat onze medewerkers zich continu ontwikkelen door middel van trainingen en bijbehorende certificeringen, om steeds de nieuwste technologieën en methoden te kunnen toepassen.

Conclusion Cares

Conclusion Cares

De toekomst is duurzaam en digitaal. Wij nemen verantwoordelijkheid om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. Duurzaamheid is van iedereen, dus ook van jou. Daarom is onze missie op duurzaam ondernemen: let’s bring IT and sustainability in symbiosis.

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Fullservice oplossingen voor data & intelligence

Naast snelle positieve resultaten zorgen we voor een duurzame oplossing
Met een veranderkundige aanpak helpen we een datagedreven cultuur te realiseren
40 jaar ervaring met integrale benadering van business- en datavraagstukken
500+ specialisten met focus op bedrijfskundig, functioneel, technisch of veranderkundig vlak
1000+ use cases met maximale waarde uit data
Kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Heerlen, Hasselt en Düsseldorf

Maak kennis met onze bedrijven

Met onze doordachte oplossingen en diepgaande expertise helpen we onze klanten dagelijks met het verbeteren van hun bedrijfsprestaties en het stimuleren van innovatie. Ontdek hoe we ook jouw organisatie kunnen ondersteunen met behulp van data-intelligence.

Hot ITem Conclusion

Factbased improvement in een datagedreven organisatie

Hoe breng je de organisatie ‘in control’ en hoe stuur je op resultaat? Het begint met weten waar je moet starten, en inzicht in de waarde en de potentie van je data. Vanuit dat inzicht kun je overgaan tot actie om het beste uit je organisatie te halen. We noemen dat ‘Factbased Improvement’. Een scherpe datastrategie, die aansluit op de business-doelstellingen is daarbij van cruciaal belang. Lees meer over onze aanpak op de website van ons expertbedrijf Hot ITem Conclusion.

Mediaan Conclusion

Dromen waarmaken met cutting edge technologieën

Door de inzet van cutting edge technologieën op het gebied van software ontwikkeling en data science zijn we in staat om baanbrekende oplossingen te realiseren voor onze klanten. Met de komst van AI, GenAI en eerder al IoT, slimme camera’s en slimme infrastructuren, gecombineerd met efficiënte cloudoplossingen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Lees er meer over op de website van ons expertbedrijf Mediaan Conclusion.

AMIS Conclusion

Realtime besluitvorming voor snel en accuraat handelen

Met het benutten van realtime data wordt de weg vrijgemaakt voor intelligent operations, wat resulteert in geoptimaliseerde bedrijfsvoering en de mogelijkheid tot zeer snelle besluitvorming. Met onze aanpak, gericht op het ontwerpen, bouwen en beheren van schaalbare en robuuste IoT, Digital Twins, integratieoplossingen en dataplatforms, helpen we organisaties vooruit met focus op duurzaam rendement. Je leest er alles over op de website van ons expertbedrijf AMIS Conclusion.

Ontdek de kracht van (Gen)AI-innovatie

Ontdek de kracht van (Gen)AI-innovatie

Wij slaan de brug tussen jouw strategische doelen, dataomgeving en de kracht van AI & GenAI. Laat AI en Machine Learning je helpen nieuwe markten te ontdekken, klantgedrag te voorspellen en processen te optimaliseren. Van inspiratieworkshops tot volledige operationele uitrol en managed services, wij begeleiden je op jouw AI-reis. Daarnaast zorgen we dat je de juiste dingen blijft doen met ons AI & Ethics framework en consultancy-diensten. Lees er alles over op de website van ons expertbedrijf Future Facts Conclusion.

DataTrust Conclusion

Controle krijgen en behouden met optimale datakwaliteit

Als je datakwaliteit op orde is, kun je snel reageren op veranderende marktomstandigheden, transparant zijn in de communicatie en een excellente dienstverlening bieden. Bovendien voorkomt het discussies over cijfers, waardoor je de aandacht kunt richten op zaken die voor jou belangrijk zijn. Voor de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel hebben we zelfs een aparte propositie ontwikkeld, die te vinden is op de website van ons expertbedrijf DataTrust Conclusion.

Conclusion AI360

Full spectrum AI voor een betere toekomst

De inzet van AI groeit exponentieel en wordt steeds toegankelijker, met een toenemende rol in besluitvorming. Dit vraagt om verantwoorde en duurzame implementatie. Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van een ethische AI-strategie, met een focus op transparantie en samenwerking. Ontdek op de website van Conclusion AI 360 hoe wij samen met onze klanten innoveren voor een positieve maatschappelijke impact.

“Door de krachten te bundelen van vijf expertbedrijven, werken ruim 500 professionals dagelijks aan het realiseren en implementeren van de ambities van onze klanten. Als specialist lopen we voorop in het stimuleren van datagedreven werken, met inbegrip van recente ontwikkelingen in het datawerkveld zoals GenAI, de AI-act voor regulering, wet- en regelgeving rondom CSRD, Intelligente IoT, geavanceerde data-integratie en alle relevante datagebaseerde business- en technologieontwikkelingen.”

Geesje Boon

Directeur Conclusion Intelligence

Geesje Boon

Wil je ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen versterken en helpen groeien met data-intelligence?

Richard Jacobs

Richard Jacobs

Directeur Sales & Marketing
rjacobs@conclusion.nl