Essentiele pijlers voor beheerste data

Om daadwerkelijk datagedreven te werken, mag de validiteit van je data niet ter discussie staan.

Essentiele pijlers voor beheerste data

In control over je data

Conclusion Intelligence zorgt ervoor dat je als organisatie in control bent over je data. Een goede data-architectuur vormt hiervoor de basis, met een gedetailleerd overzicht van zowel de aanwezige als benodigde gegevens, inclusief hun onderlinge verbanden.

Datagovernance en datamanagement

Datagovernance is essentieel voor het organiseren van beleid en procedures, en is een randvoorwaarde om data als asset te gebruiken. Daarnaast is zorgvuldig datamanagement cruciaal voor het waarborgen van de kwaliteit, consistentie en herleidbaarheid van data.

Responsible AI framework

AI-systemen moeten op een ethische manier worden ontwikkeld en gebruikt, en voldoen aan relevante regelgeving zoals de AVG. Ons Responsible AI framework biedt praktische richtlijnen om dit te bewerkstelligen.

Meer weten?

Wil je weten hoe Conclusion Intelligence jouw organisatie kan helpen om in control te komen en te blijven over de beschikbaarheid en het gebruik van data? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Datawaardeketen

Hoe datavolwassen is jouw organisatie?

Hoe staat het met de datastrategie en -implementatie van jouw organisatie? Ben je al op de goede weg en op welke vlakken kun je nog verbeterstappen zetten? Door het beantwoorden van een 20-tal korte vragen bieden wij je gratis een verkorte en vereenvoudigde versie van onze Datawaardeketenscan. Binnen 5 minuten zie je waar je staat en op basis van jouw input ontvang je concrete tips en inspiratie voor vervolgstappen.

Start de scan

Benieuwd naar andere essentiële aspecten voor een succesvolle digitale transitie?

Wil je ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen versterken en helpen groeien met data-intelligence?

Richard Jacobs

Richard Jacobs

Directeur Sales & Marketing
info@conclusion.nl