amis

Werken bij AMIS Conclusion

AMIS Conclusion is dé specialist op het gebied van Internet of Things, Data- en Integratie Engineering, Datagedreven toepassingen en Data Platforms. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community. Het zit in onze cultuur elkaar verder te helpen als je vastloopt. Onze collega's gaan altijd voor optimaal resultaat, zodat onze klanten het maximale uit hun IT-investeringen halen. We werken in een hecht team met een groot groepsgevoel en ruimte om te groeien.
Ambitieus
Passie voor techniek
Kennisdeling is ons DNA

Hoor het van onze medewerkers

Wat mij aantrok was echt de technische kant van IT. Hoe koppel je verschillende eilandjes van systemen goed aan elkaar? Er zijn geen oplossingen die 100% van het IT-landschap dekken, dus de uitdaging zit hem in integreren.

Herbert Coenen

Principal Consultant

herbert-coenen-bij-amis-conclusion-is-geen-dag-hetzelfde

Binnen AMIS Conclusion is er veel ondersteuning om nieuwe collega’s het vak eigen te maken en het maximale uit zichzelf te halen. Peoplemanagers stimuleren medewerkers actief om opleidingen te volgen, periodiek te wisselen van project en zich te verdiepen in nieuwe of innovatieve onderwerpen via vakgroepen.

Alex Jumelet

Azure Integratiespecialist

Azure Integratiespecialist Alex Jumelet

Er wordt bij AMIS Conclusion dus ook echt gekeken naar waar behoefte aan is. Het delen van kennis is echt een kernwaarde van AMIS Conclusion. Dit wordt allemaal intern gedaan, daar komen in eerste instantie geen externe partijen aan te pas. .

Rianne Emers

Scrum Master en Support Engineer

Rianne Ermers - AMIS Conclusion

“Er zijn altijd kansen binnen AMIS Conclusion, ook als je een andere richting op wilt.”

Kishen Ramkhelawan

Junior Platform Consultant

Junior Platform Consultant Kishen Ramkhelawan-AMIS-Conclusion

Bij AMIS ben je echt onderdeel van het team. Ons motto is dat je niet moet proberen de wereld in je eentje te willen dragen. Ook al ben je jarenlang in het vak bezig, je kunt altijd leren van elkaar.

Jacco Cijsouw

Cloud consultant

Senior cloud consultant Jacco - werken bij Conclusion

Je bent niet alleen bezig met het schrijven van code, maar je denkt na over nieuwe functionaliteiten en architectuur, je houdt je bezig met het testen en het beheren van de systemen.

Jeffrey Resodikromo

Integratiespecialist

Jeffrey, op weg richting technical lead/architect, voor een beeldscherm
Werken aan een duurzame energietransitie

Werken aan een duurzame energietransitie

Bij Conclusion werk je aan projecten met impact op de maatschappij. Het IoT-platform dat wij ontwikkelden voor Eneco geeft hen inzicht in data voor de besturing van o.a. windmolens. Elsi van Conclusion Mission Critical en Henk Jan van AMIS Conclusion werken samen aan dit project. Vanuit hun eigen rol en expertise én hun eigen Conclusion-bedrijf. Meer weten over dit project, de samenwerking én over Henk Jan en Elsi?

Kom bij ons werken

amis

Stage lopen bij AMIS Conclusion

Op zoek naar een uitdagende stage?

André van Dalen

Andre van Dalen - Directeur AMIS Conclusion

''Werken bij AMIS is voor mij als een wereldreis, steeds weer komen we in nieuwe situaties, en bepalen we ons volgende reisdoel. Het mooie vind ik dat daarbij voor iedereen ruimte is om invulling te geven met wat jouw bijzondere aandacht heeft. Ik kijk graag vanuit het waarom van onze klanten, anderen over hoe we het aanpakken, met welke technologie, met welke mix van competenties. Met elkaar zijn we zo telkens weer succesvol.''

Niels, senior consultant bij AMIS

Juniorentraject

Doorleren na je studie, maar wel goed betaald worden? Dat kan! Het juniorentraject van AMIS Conclusion wordt volledig afgestemd op jouw (groei) wensen. Dit betekent dat ieder traject uniek is. Je draait direct mee met een bestaand project. Hier word je dan ook naar betaald.

Werken bij Conclusion

Werken bij Conclusion. Verschil moet er zijn

Je werkt in een ecosysteem van ruim 25 bedrijven, op het snijvlak van business transformaties en IT-services. Samen met de ondernemende collega-experts uit het ecosysteem kom je tot de beste (klant)oplossingen. Doe waar je goed in bent, vanuit je eigen kracht en expertise! Nieuwsgierig?

Chief Security Officer

AMIS Conclusion

Development en Tech

Senior

Nieuwegein

40

Oracle Integratie Specialist

AMIS Conclusion

Development en Tech

Medior, Senior

Nieuwegein

40

Senior Azure Ontwikkelaar / Architect

AMIS Conclusion

Development en Tech

Senior

Nieuwegein

40

IT Traineeship

AMIS Conclusion

Development en Tech

Trainee, Junior

Nieuwegein

40

IoT Developer

AMIS Conclusion

Development en Tech

Medior, Senior

Nieuwegein

32 - 40

FullStack Developer

AMIS Conclusion

Consultancy

Medior

Nieuwegein

40

Azure DevOps ontwikkelaar

AMIS Conclusion

Development en Tech, Data

Junior

Nieuwegein

40

Medior Integratie Specialist

AMIS Conclusion

Development en Tech

Medior

Nieuwegein

40

Oracle & PostgreSQL Database beheerder

AMIS Conclusion

Development en Tech, Data

Medior, Senior

Nieuwegein

32 - 40

"Doorgroeien is bij ons heel normaal. Het zit in ons DNA"

Benieuwd hoe jij je verder kunt ontwikkelen in onze spraakmakende projecten? Bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Jantine Kroneman

Jantine Kroneman

HR-medewerker
jantine.kroneman@amis.nl