Sollicitatieproces

Je bent maar een paar muisklikken verwijderd van een uitdagende baan bij AMIS Conclusion.

Solliciteren
Stap 1:  Jouw sollicitatie

Ben jij enthousiast over één van onze vacatures?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton onder de vacature. Doe dit op een manier die bij jou past én die jij passend vindt voor de functie. Je kunt solliciteren door jouw cv achter te laten, jouw LinkedIn-profiel op te geven of door een motivatiebrief te uploaden. Je mag het natuurlijk ook volledig op jouw eigen manier doen, verras ons!

Behoefte aan meer beleving bij de functie? Bel, mail of app vooral even met Jantine Kroneman, onze Recruiter.

Zie je wat in AMIS Conclusion, maar weet je nog niet precies in welke rol?  Wil je dat verder verkennen? stuur da een mailtje naar jantine.kroneman@amis.nl

Stap 2: Selectie

Jantine ontvangt en beoordeelt alle sollicitaties met aandacht. Indien er raakvlakken zijn met de vacature, bespreekt zij jouw sollicitatie met peoplemanagers, vakgroepleads of directie

Jantine streeft ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren. Duurt het wat langer? Trek Jantine gerust aan haar jasje door haar een berichtje te sturen.

Stap 3: De kennismaking

Als wij een match hebben met elkaar, word jij uitgenodigd voor een eerste kennismaking (via Microsoft Teams of face-to-face). Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. In 90% van de gevallen heb je dit gesprek met Jantine.

Wat zijn jouw talenten en ambitites? In welke technieken wil jij je verder ontwikkelen? Wat vind jij belangrijk in een baan? En niet onbelangrijk: wie zijn wij? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe?

Een dag na de eerste kennismaking nemen we contact met je op en zijn we erg benieuwd hoe jij het gesprek hebt ervaren en laten we je weten waar je aan toe bent. Dit doen we altijd telefonisch.

Stap 4: Het vervolg

Heeft het eerste gesprek ons beiden nieuwsgierig gemaakt naar een verdere kennismaking? Dan volgt er een tweede gesprek. In dit gesprek gaan we iets dieper in op jouw vaardigheden en expertise. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jou, maar jou ook een zo goed mogelijk beeld geven over onze organisatie en het team waarin je komt te werken. Voel je vrij om ons in dit gesprek al jouw prangende vragen te stellen.

In een enkele gevallen is een referentiecheck of een assessment onderdeel van de procedure.

Stap 5: Welkom aan boord!

Blijkt na alle gesprekken dat wij veel voor elkaar kunnen gaan betekenen, doen wij jou binnen een paar dagen een aanbieding waar jij bijna geen nee tegen kunt zeggen. Uiteraard maken wij er een feestelijk moment van als jij jouw contract komt tekenen, liefst op kantoor, maar in een sommige gevallen digitaal.

Stap 6: De eerste werkdag

Vanaf het moment dat je het contract hebt getekend, hoor je bij AMIS Conclusion. Wij zorgen dat je voor je daadwerkelijke start alvast wat collega’s ontmoet en je kunt als je wilt ook aansluiten bij onze vele kennissessies. Ook ontvang jij ruim op tijd een nieuwe laptop, telefoon en een leaseauto die op jou thuisadres bezorgd worden.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij AMIS Conclusion is meegroeien in vooruitgang, want doorgroeien is bij ons heel normaal. Doorgroeien in je vak, doorgroeien als mens en doorgroeien in de projecten waarop je zit. Onze collega’s lopen graag voorop, werken met de laatste technologieën en werken samen met het team aan de beste oplossingen voor onze klanten. Om er voor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen, mag je daarom het volgende van ons verwachten:

  • Ons vertrouwen in jou door een vaste aanstelling
  • Een salaris dat past bij de functie en de werkervaring die jij meeneemt
  • 26 vakantiedagen.
  • Een leaseauto, telefoon en laptop, zodat je overal je werk kunt doen.
  • Een bonusvoorstel.
  • Een goede pensioenregeling. Handig voor later
  • Flexibele werktijden en ruime thuiswerkmogelijkheden.
  • Een werkomgeving waarin je kunt samenwerken met experts in je vakgebied en tijd voor het uitpluizen van nieuwe technische ontwikkelingen. Iedere week wordt er een Kennissessie of Special Interest Group (SIG) georganiseerd waar onderling kennis wordt gedeeld. Voor en door collega’s. En op de bekende conferenties in binnen- en buitenland zijn wij uiteraard present.
  • Een gezonde werk-privé balans. Naast hard werken, hebben we ook veel lol samen. Samen borrelen, bijkletsen tijdens een BBQ en één keer per jaar een weekend weg. Kortom, wij zijn een hechte club van vrienden.
Drie sollicitatietips

Tip 1

Wij zijn een informele en platte organisatie, met weinig hiërarchie. Wees vooral jezelf, daar zijn wij in geïnteresseerd. Kostuums zijn niet nodig, die dragen wij ook niet.

Tip 2

Check altijd de LinkedIn profielen van de collega’s met wie je een afspraak hebt, zodat je weet aan welke toffe projecten zij gewerkt hebben.

Tip 3

Wij hebben passie voor techniek. Doorgroeien zit in ons DNA. Hoe meer jij over jouw technische kwaliteiten praat, hoe blijer wij worden. En natuurlijk vinden wij het leuk om door jou technisch uitgedaagd te worden.

Ben je klaar voor je sollicitatie?

Neem contact op met Marcel

Jantine Kroneman

Jantine Kroneman

HR-medewerker