Groei door

Doorgroeien in de IT? bij ons heel normaal.

collega's

Doorgroeien is bij AMIS heel normaal. Doorgroeien in je vak, doorgroeien als mens en doorgroeien in de projecten waarop je zit. Want AMIS staat voor vooruitgang. Het zit in ons DNA. En dat merk je bij onze collega’s, op onze Technology Blog en tijdens onze wekelijkse kennissessies. AMIS’ers willen vooroplopen, werken met de laatste technologieën en komen met de beste oplossingen voor onze klanten. Wij zijn niet bang om te veranderen, vooruit te lopen op de markt en vroegtijdig keuzes te maken in technologieën waar wij van inzien dat zij de wereld gaan veranderen. 

Alle AMIS’ers samen maken AMIS. Iedere collega in onze teams maakt op zijn of haar manier het verschil. Experts op deelgebieden, belangrijke bijdragen op basis van het eigen karakter. Verschil tussen mensen mag en moet er zijn, en samen maak we een opvallend verschil met en voor onze klanten en elkaar. Samen doorgroeien, elkaar stimuleren, motiveren, van en aan elkaar leren, dat leidt tot groei, altijd weer verder ontwikkelen, telkens weer, of je nu net start, al veel werkervaring hebt of soms al 30 jaar bij AMIS werkt. Groeien als professional, als persoon, als team, als organisatie. Doorgroeien is bij ons heel normaal, het is zelfs een belangrijk doel. Want werken bij AMIS is leuk en interessant, en moet leuk interessant blijven. Dat doen we samen, want AMIS, dat zijn wij – AMIS’ers!

Drie ervaringen van Medewerkers

AMIS

Integratie groeit door - jij ook?

CTO Lucas over de veranderingen op het gebied van integratie

Amis

Kom werken bij AMIS Conclusion

Groei door als Cloud Integratie Specialist

Ziet er goed uit. Ik wil meer!

Klaar om door te groeien? Bekijk onze vacatures

Groei door als Data EngineerGroei door als Cloud Integratie SpecialistGroei door als Junior Integratie SpecialistGroei door als IoT Developer

"Doorgroeien is bij ons heel normaal. Het zit in ons DNA"

Benieuwd hoe jij je verder kunt ontwikkelen in onze spraakmakende projecten? Bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Jantine Kroneman

Jantine Kroneman

HR-medewerker
jantine.kroneman@amis.nl