Markten

AMIS Conclusion is de drijvende kracht achter real-time data en duurzaam resultaat. Ontdek hoe wij onze aanpak, gericht op het ontwerpen, bouwen en beheren van schaalbare en robuuste IoT, Integratie en Dataplatforms, toepassen in verschillende markten.

Markten | AMIS Conclusion

Energietransitie

De energietransitie brengt verandering van rollen met zich mee, zowel voor de energieproducent als de gebruiker. Groot is het belang van data-integratie en het verbinden van systemen en ondersteunen van intelligent operations met realtime data. Daarmee levert AMIS een belangrijke bijdrage aan het gebruik van duurzame energie en het versnellen van de energietransitie.

Cases over energietransitie

Energiebedrijf Ennatuurlijk modernisering van integraties met Microsoft Azure

Energiebedrijf Ennatuurlijk: Modernisering van integraties met Microsoft Azure

Efficiëntie in de financiële sector

De markt ondergaat een ingrijpende transitie. Hoe beweegt de financiële sector mee in een wereld waar high value diensten zijn verworden tot commodity? Hoe verzilver je nieuwe kansen? AMIS levert realtime informatiediensten die essentiële processen in deze sector vereenvoudigen en versnellen. Het veilig werken met privacygevoelige informatie is onze expertise.

Retail, voedsel & agri

Samenwerken voor het voedsel van morgen. Veilig en verantwoord voedsel dat aansluit bij de individuele behoeften van de klant, daar draait het om in retail, food en agri. Om dit te bereiken, moet IT weerbaar, wendbaar en onderscheidend zijn en kunnen vertrouwen op realtime inzicht in de hele keten. Van producent tot klant: gezamenlijk streven naar veilig, verantwoord en persoonlijk voedsel.

Laten we samen kijken hoe we jouw ambities kunnen waarmaken.

Neem contact met me op.

André van Dalen

André van Dalen

Directeur
andre@amis.nl