Onze expertises

We maken jouw ambities waar door de kracht van connected- data en IT. 

We helpen bedrijven vooruit met IT

Hoe zorg je ervoor dat data werkelijk bijdraagt aan betere beslissingen, lagere kosten, minder onderhoud en beheersbare risico's? AMIS Conclusion helpt je bij dit hele proces: van ontwikkeling tot operatie. Wat doen we met data? Verzamelen, bundelen, kneden, integreren, analyseren, visualiseren en opslaan. Dit alles is gericht op solide, betrouwbare en toekomstbestendige systemen, welke 24/7 beschikbaar zijn en in de levenslijn liggen van jouw organisatie. Daarnaast is de veiligheid van de data en systemen onze hoogste prioriteit.

AMIS

Integratie

De kracht van integratie ligt in de directe beschikbaarheid van informatie - van waar dan ook - op de plek waar het nodig is. Applicaties en databronnen die automatisch synchroniseren of real-time gebruik maken van gezamenlijke data. Zo heb je geen gesplitste systemen nodig en hoef je geen informatie bij elkaar te zoeken in verschillende systemen. Daarnaast sluit het mogelijke fouten uit. Welkom in de wereld van slimme en snelle actuele data dat op elke locatie beschikbaar is.

mensen

Internet of Things

Verbind de fysieke- aan de digitale wereld: organisaties worden slagvaardiger als ze beschikbare data uit sensoren en machines kunnen benutten. Zeker als dit kan worden gecombineerd met de beschikbare informatie uit interne- en externe applicaties en gegevensbronnen. We noemen dat Integrated Internet of Things, I-IoT.

AMIS thema's

Data Engineering

BigData, Data Science, Artificial Intelligence, Machine Learning, Business Intelligence, zijn de IT-beloften van nu. De kracht van deze technologie kan pas écht benut worden als er een stevig datafundament staat. Goede bruikbaarheid van data is gebonden aan kwaliteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, eenvormigheid. Veel initiatieven stranden door de complexiteit van de achterliggende databronnen en applicaties. Als je over goed (voorbewerkte) data beschikt, neemt de opbrengst van data-gedreven werken exponentieel toe.

Beheer en Onderhoud: niet hetzelfde, beide nodig AMIS Conclusion

Applicaties / DevOps

Datagedreven applicaties – dé interface naar de gebruiker, handmatige verwerking of visuele informatievoorziening

Breng data tot leven

Producten

Naast onze diensten leveren we ook direct inzetbare producten: licenties, abonnementen, ADF Performance Monitor en Pagoni.

AMIS Conclusion maakt organisaties wendbaar en weerbaar. Betere inzet van data leidt tot vergroting van jouw ROI (Reactiesnelheid, Objectiviteit en Integraliteit). 

 Let’s connect!

Thema's

Verbind de fysieke- aan de digitale wereld: minder risico, hogere kwaliteit en lagere kosten met ‘Internet of Things’.

Connect

Verbind de fysieke- aan de digitale wereld: minder risico, hogere kwaliteit en lagere kosten met ‘Internet of Things’.

Succes Stories

AMIS bouwt IoT platform voor Eneco

Eneco maakt meer dan 40.000 meters in energienetwerk smart

Voor wie we werken

cis
Eneco stapt over naar cloud SAP on Azure
ERIKS
Nutreco
NS

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Meer weten over onze diensten? Ik praat er graag verder over met je

Neem contact op met André

André van Dalen

André van Dalen

Directeur
Bekijk LinkedIn