Onze expertises

We maken jouw ambities waar door de kracht van connected- data en IT. 

We helpen bedrijven vooruit met IT

Hoe zorg je ervoor dat data werkelijk bijdraagt aan betere beslissingen, lagere kosten, minder onderhoud en beheersbare risico's? AMIS Conclusion helpt je bij dit hele proces: van ontwikkeling tot operatie. Wat doen we met data? Verzamelen, bundelen, kneden, integreren, analyseren, visualiseren en opslaan. Dit alles is gericht op solide, betrouwbare en toekomstbestendige systemen, welke 24/7 beschikbaar zijn en in de levenslijn liggen van jouw organisatie. Daarnaast is de veiligheid van de data en systemen onze hoogste prioriteit.

Intelligent IoT AMIS Conclusion

Intelligent IoT

We stellen organisaties in staat om hun informatiepositie te versterken met real-time, actuele gegevens. Door de fysieke wereld te verbinden met de digitale wereld, bieden we een krachtig geïntegreerd platform voor digitale innovaties. Hierdoor kunnen bedrijfsprocessen snel, nauwkeurig en betrouwbaar worden aangestuurd.

AMIS

Intelligent Integration

We verschaffen organisaties een superieure informatiepositie door alle beschikbare gegevens toegankelijk te maken en actief te gebruiken. We verbinden databronnen, applicaties, organisaties en gebruikers. Dit resulteert in geautomatiseerde, snelle, nauwkeurige en betrouwbare gegevensverwerking en informatievoorziening.

Intelligent Dataplatforms AMIS Conclusion

Intelligent Dataplatforms

Met data engineering en data platforms nemen we de zorg voor waardevolle en kwetsbare data van bedrijfsmiddelen en processen uit handen. We bieden robuuste opslag en toegang tot grote volumes aan dynamische gegevens. Dit resulteert in veilige, snelle, betrouwbare en hoog beschikbare dataopslag en -toegang.

Beheer en Onderhoud: niet hetzelfde, beide nodig AMIS Conclusion

Applicaties / DevOps

Datagedreven applicaties – dé interface naar de gebruiker, handmatige verwerking of visuele informatievoorziening

hoogwaardige DevOps expertise voor minder kosten

AMIS Conclusion Studio

Voor een optimale bedrijfsvoering zijn organisaties vaak afhankelijk van complexe softwaresystemen en applicaties die niet als standaardpakket beschikbaar zijn. Met ons multidisciplinaire DevOps-team werken we samen met de klant om deze systemen te onderhouden, monitoren, aanpassen en toekomstbestendig beheren.

Duurzaam energiemanagement met Edison-EMS

Ben je op zoek naar een effectieve besturing van energie-intensieve processen en optimalisatie van je laadpalen met je zonnepanelen? Edison-EMS biedt de oplossing die je nodig hebt voor meer gemak, duurzaamheid en het maximaal benutten van je netaansluiting.

Breng data tot leven

Producten

Naast onze diensten leveren we ook direct inzetbare producten: licenties, abonnementen, ADF Performance Monitor en Pagoni.

AMIS Conclusion maakt organisaties wendbaar en weerbaar. Betere inzet van data leidt tot vergroting van jouw ROI (Reactiesnelheid, Objectiviteit en Integraliteit). 

 Let’s connect!

Succes Stories

AMIS bouwt IoT platform voor Eneco

Eneco maakt meer dan 40.000 meters in energienetwerk smart

Voor wie we werken

cis
Eneco stapt over naar cloud SAP on Azure
ERIKS
Nutreco
NS

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Meer weten over onze diensten? Ik praat er graag verder over met je

Neem contact op met André

André van Dalen

André van Dalen

Directeur
andre.van.dalen@amis.nl