Juniorentraject

Doorleren na je studie, maar wel goed betaald worden? Dat kan! Het juniorentraject van AMIS Conclusion wordt volledig afgestemd op jouw (groei) wensen. Dit betekent dat ieder traject uniek is. Je draait direct mee met een bestaand project. Hier word je dan ook naar betaald.

Niels, senior consultant bij AMIS

Van afstuderen, junior consultant tot senior. Niels (te zien in de foto hierboven) begon in 2020 bij AMIS Conclusion. Hij rolde toen vrij snel in een coördinerende rol die goed bij hem paste. Hij bemoeit zich nu eenmaal graag met alles. Maar sinds september 2022 is zijn rol veranderd, hij is nu senior consultant en technical teamlead.

Het traject

Het junioren traject bij AMIS Conclusion bestaat uit verschillende onderdelen:

Meetup

Modulair opleidingstraject

Als junior wil je het liefst zo snel mogelijk doorgroeien. Daarom bieden wij een modulair opleidingstraject aan. Dit traject is een combinatie van interne en externe cursussen die passen bij jouw groei en de opdracht waaraan je werkt. Het traject bestaat uit een paar kernmodules: Basic AMIS skills, Basis Architectuur, CI/CD, Programmeertaal, cloud, Testing, Consulting skills, Agile/scrum, Operations, databases, Modelleren.

De buddy

De buddy

Vanaf dag één heb je een buddy die je opweg helpt. Hij of zij werkt aan dezelfde opdracht als jij. Je buddy is er voor jouw persoonlijke begeleiding in de dagelijkse werkzaamheden. Ook kun je bij hem terecht voor al je vragen.

Hoe en waarom ook jij kan bijdragen aan een open source project?!

Junioren Club AMIS Conclusion

Samen met de andere junioren kom je regelmatig bij elkaar voor een borrel of een uitje. Hét moment om je ervaringen te delen. Met de JCA bepalen jullie zelf wat wanneer er wordt geborreld en wat voor uitjes er op het programma staan.

Hoor van onze medewerkers

“Er zijn altijd kansen binnen AMIS Conclusion, ook als je een andere richting op wilt.”

Kishen Ramkhelawan

Junior Platform Consultant

Junior Platform Consultant Kishen Ramkhelawan-AMIS-Conclusion

Er wordt bij AMIS Conclusion dus ook echt gekeken naar waar behoefte aan is. Het delen van kennis is echt een kernwaarde van AMIS Conclusion. Dit wordt allemaal intern gedaan, daar komen in eerste instantie geen externe partijen aan te pas. .

Rianne Emers

Scrum Master en Support Engineer

Rianne Ermers - AMIS Conclusion

Je bent niet alleen bezig met het schrijven van code, maar je denkt na over nieuwe functionaliteiten en architectuur, je houdt je bezig met het testen en het beheren van de systemen.

Jeffrey Resodikromo

Integratiespecialist

Jeffrey, op weg richting technical lead/architect, voor een beeldscherm

WIE IS AMIS CONCLUSION?

Mooie klanten en spraakmakende opdrachten. AMIS Conclusion is dé specialist op het gebied van IoT, data- en integratie engineering, datagedreven toepassingen en data platforms. Dit doen wij al meer dan 30 jaar. Met onze brede focus geven we invulling aan heel veel verschillende technische uitdagingen. 
Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community.

Klantcases

Benieuwd naar welke gave projecten we hebben gedaan met het teams van AMIS Conclusion? Hierbij een greep uit onze klantcases:

AMIS bouwt IoT platform voor Eneco

Eneco maakt meer dan 40.000 meters in energienetwerk smart

Klanten van AMIS Conclusion

NS
Corporate logo Eneco
Gemeente Amsterdam logo: klanten Implementation
ProRail logo: klanten Implementation
Nutreco klant Virtual Sciences Conclusion
ERIKS
cis
Logo Feenstra
Corporate logo Royal FloraHolland

Vragen over het juniorentraject?

Neem dan contact op met Matthijs

Matthijs Breeman

Matthijs Breeman

Consultant
trajectteam@amis.nl