Over ons

Drijvende kracht achter real-time data en duurzaam resultaat.

Verbind de fysieke- aan de digitale wereld: minder risico, hogere kwaliteit en lagere kosten met ‘Internet of Things’.

AMIS Conclusion is een pionier op het gebied van moderne technologie, die intelligent operations mogelijk maakt door het activeren van real-time data. We zijn trots op de tastbare impact die we creëren; AMIS Conclusion doet waar anderen over praten.

Wie is AMIS Conclusion

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking. We houden van het doorgronden van technologie, we zijn trots op de impact van ons werk en we zijn gefocust op het begrijpelijk maken van complexiteit en het realiseren van werkende toepassingen.

Onderdeel van Conclusion Intelligence

Hot ITem is onderdeel van Conclusion Intelligence, een krachtenbundeling van 5 expertbedrijven in het Conclusion ecosysteem die zich richten op business improvement en innovatie door middel van data en geavanceerde technologieën, zoals AI en GenAI. Vanuit deze bedrijven, bestaande uit Hot ITem, Future Facts, Mediaan, AMIS en DataTrust, werken we dagelijks aan het verwezenlijken van de ambities van onze klanten. Wij geloven dat wij ons als organisatie onderscheiden met onze medewerkers. Op dit moment telt Conclusion Intelligence meer dan 500 enthousiaste en gepassioneerde specialisten met een inhoudelijke focus op bedrijfskundig, functioneel, technisch of veranderkundig vlak. Afhankelijk van een klantopdracht stellen we een team samen op basis van benodigde kennis en match met de bedrijfscultuur van de klant.

Onze werkwijze

AMIS Conclusion geeft stuwkracht aan bedrijven door het laten stromen van data tussen sensoren, enterprise applicaties, en in- en externe databronnen.  Hierdoor slagen we erin om organisaties en organisatieketens weerbaarheid en wendbaarheid te bieden. We willen de best mogelijke partner voor onze klanten zijn en de beste werkgever voor onze medewerkers. 

Waarom AMIS Conclusion

AMIS Conclusion is een drijvende kracht bij het creëren van doorbraken. We beschouwen onszelf als de Masters of Real Time Data. Met onze aanpak, gericht op het ontwerpen, bouwen en beheren van schaalbare en robuuste IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen we organisaties vooruit met een focus op duurzaam rendement.

Partners van AMIS Conclusion

Door de jaren heen heeft AMIS Conclusion veel erkenning gekregen, van klanten, van de IT community en van partners. Dit heeft ertoe geleidt dat AMIS Conclusion erkend partner is en nauw samenwerkt met de Oracle, Microsoft, Databricks en EDB.

De rijke historie van AMIS Conclusion

De start van AMIS Conclusion ligt in de jaren 90. Twee studenten ontwikkelen het Aircraft Maintenance Information System, kortweg AMIS Conclusion. Door de jaren heen heeft AMIS Conclusion een grote ontwikkeling doorgemaakt. Dit vertaalt zich in awards en success stories. Met onze passie voor techniek en brede kennisdeling in de gehele community proberen wij IT naar een hoger niveau te brengen.

AMIS Conclusion Technology blog

De AMIS Conclusion Technology blog bestaat sinds 2003 en is inmiddels een begrip in de wereld van data en integratie. Met meer dan 3500 technische artikelen, 100 verschillende auteurs en meer dan 5.000 unieke bezoekers per dag, delen wij onze knowhow met een wereldwijde community.

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Meer weten over AMIS Conclusion? Ik praat er graag verder over met je.

André van Dalen

André van Dalen

Directeur