• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over AMIS, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van AMIS

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AMIS

Expertises

Onze expertises

We maken jouw ambities waar door de kracht van connected- data en IT. 

Hoe zorg je ervoor dat data werkelijk bijdraagt aan betere beslissingen, lagere kosten, minder onderhoud en beheersbare risico's? AMIS helpt je bij dit hele proces: van ontwikkeling tot operatie. Wat doen we met data? Verzamelen, bundelen, kneden, integreren, analyseren, visualiseren en opslaan. Dit alles is gericht op solide, betrouwbare en toekomstbestendige systemen, welke 24/7 beschikbaar zijn en in de levenslijn liggen van jouw organisatie. Daarnaast is de veiligheid van de data en systemen onze hoogste prioriteit.

Integratie

De kracht van integratie ligt in de directe beschikbaarheid van informatie - van waar dan ook - op de plek waar het nodig is. Applicaties en databronnen die automatisch synchroniseren of real-time gebruik maken van gezamenlijke data. Zo heb je geen gesplitste systemen nodig en hoef je geen informatie bij elkaar te zoeken in verschillende systemen. Daarnaast sluit het mogelijke fouten uit. Welkom in de wereld van slimme en snelle actuele data dat op elke locatie beschikbaar is.

Internet of Things

Verbind de fysieke- aan de digitale wereld: organisaties worden slagvaardiger als ze beschikbare data uit sensoren en machines kunnen benutten. Zeker als dit kan worden gecombineerd met de beschikbare informatie uit interne- en externe applicaties en gegevensbronnen. We noemen dat Integrated Internet of Things, I-IoT.

Data Engineering

BigData, Data Science, Artificial Intelligence, Machine Learning, Business Intelligence, zijn de IT-beloften van nu. De kracht van deze technologie kan pas écht benut worden als er een stevig datafundament staat. Goede bruikbaarheid van data is gebonden aan kwaliteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, eenvormigheid. Veel initiatieven stranden door de complexiteit van de achterliggende databronnen en applicaties. Als je over goed (voorbewerkte) data beschikt, neemt de opbrengst van data-gedreven werken exponentieel toe.

Applicaties / DevOps

Datagedreven applicaties – dé interface naar de gebruiker, handmatige verwerking of visuele informatievoorziening

Producten

Naast onze diensten leveren we ook direct inzetbare producten: licenties, abonnementen, ADF Performance Monitor en Pagoni.

AMIS maakt organisaties wendbaar en weerbaar. Betere inzet van data leidt tot vergroting van jouw ROI (Reactiesnelheid, Objectiviteit en Integraliteit). 

 Let’s connect!

Thema's

Connect

Verbind de fysieke- aan de digitale wereld: minder risico, hogere kwaliteit en lagere kosten met ‘Internet of Things’.

Succes Stories AMIS

Eneco maakt meer dan 15.000 meters in energienetwerk smart

Voor wie we werken

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws
Meer weten over onze diensten? Ik praat er graag verder over met je

Neem contact op met André

André van Dalen

Directeur
andre.van.dalen@amis.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security