Applicaties / DevOps

IT gaat vooruit. Jij ook? Wij draaien, ontwikkelen, onderhouden en verrijken jouw systemen zodat je er niet naar hoeft om te kijken

Data-future-AMIS-Advance
Zonder processen is het niet mogelijk om een onderneming te runnen. Applicaties zijn anno 2021 noodzakelijk om bedrijfsprocessen efficient te laten verlopen. Handmatige handelingen worden overgenomen. Dit levert tijdwinst op en levert betere output op. 
Voor de lange termijn
Bij het ontwikkelen van apps kijken we verder dan alleen de oplevering. We ontwerpen en bouwen in het kader van langdurig gebruik. Dit doen we met functionele monitoring in gedachten: hoe kunnen we straks het gedrag van applicaties volgen en toetsen aan de verwachting? AMIS Conclusion heeft de operationele verantwoordelijkheid van applicaties van klanten die niet stil kunnen vallen. 
Duurzame software
We voorkomen dat goedgebouwde software eindigt als ‘legacy’: verouderde systemen die moeilijk aan te passen zijn. We zorgen liever dat het als ‘heritage’, een mooie erfenis, kan blijven worden gebruikt. We streven er naar om de software zo duurzaam mogelijk te maken. Hiermee bedoelen we dat de applicaties in staat zijn om mee te groeien met het bedrijf.
Werkwijze
We werken het liefst cloud-native, waardoor we gebruik kunnen maken van techniek die vroeger alleen bereikbaar was na het doen van grote investeringen, en nu ‘on-demand’ en ‘pay-per-use’ kan worden ingezet. We werken met Azure en Oracle, met Java en Javascript en met HTML/CSS

Meer informatie over DevOps

Neem contact op met André

André van Dalen

André van Dalen

Directeur
andre.van.dalen@amis.nl