Intelligent Integration

De kracht van integratie ligt in de directe beschikbaarheid van informatie. Informatie die beschikbaar is van waar dan ook, op de plek waar het nodig is. Applicaties en databronnen die automatisch synchroniseren of real-time gebruik maken van elkaars data. 

AMIS
Voorloper op techniek

AMIS was één van de eerste IT-bedrijven die structurele integratie naar Nederland bracht. Destijds met Oracle technologie, tegenwoordig met een breed pallet aan technieken. Die jarenlange ervaring betaalt zich uit in de dagelijkse praktijk. We kiezen de aanpak en techniek die bij jouw situatie past, voor nu én in de toekomst.

Geoptimaliseerd systeem

We helpen je graag met het realiseren van je ambities. Dit doen we door op het juiste moment de juiste expertise toe te passen om tot het optimale resultaat te komen. Een idee wordt uitgewerkt tot een werkend systeem waar je niet naar om hoeft te kijken. Soms kunnen we capaciteitsafspraken maken (managed DevOps/managed Capacity) of kunnen we onze specialisten aan jouw team toevoegen.

Gebruikte technieken

Integratie kent een breed scala aan technologieën. Je kunt bij ons terecht voor o.a. Oracle, Azure, API’s, Streaming en Kafka, ESB’s

Cases

Energiebedrijf Ennatuurlijk modernisering van integraties met Microsoft Azure

Energiebedrijf Ennatuurlijk: Modernisering van integraties met Microsoft Azure

Meer informatie over Intelligent Integration

Neem contact op met André

Robbrecht van Amerongen

Robbrecht van Amerongen

Head of IoT bij AMIS Conclusion
robbrecht.van.amerongen@amis.nl