Integratie ontwikkeling

Focus op realisatie van businesswaarde

Virtual Sciences Conclusion - Integratie ontwikkeling

Onze integratie specialisten hebben een passie voor het realiseren en implementeren van integraties. Altijd maatwerk. Maatwerk oplossingen die bedrijfskritische processen ondersteunen. 

Maatwerk integratie ontwikkeling


De realisatie en coördinatie van deze ontwikkelprojecten is gebaseerd op een Agile/Scrum projectaanpak. Met de focus op de realisatie van businesswaarde in nauwe samenwerking met de klant. Zonder de technische architectuur en non-functionele requirements uit het oog te verliezen. Zoals onderhoudbaarheid en security. Snelle maatwerk integratie oplossingen zijn het resultaat!

Integratie, de snelweg naar beschikbare data

Virtual Sciences Conclusion maakt data en functionaliteit toegankelijk voor ondernemingen en bedrijfsketen met integratie technologieën. Door applicaties te integreren komt data beschikbaar. Daarbij houden we de veiligheid goed in de gaten door gebruik te maken van een secure gateway. Dat levert je een schat aan informatie op. Onze expertise ligt op het gebied van het bouwen van Application Programming Interfaces (API's) en complexe herbruikbare enterprise-integraties in een hybride multi cloud omgeving. 
  
Onze voornaamste uitgangspunten:

  • zoveel mogelijk klantbetrokkenheid en eigenaarschap;
  • korte iteraties van ontwikkeling;
  • dagelijks geautomatiseerd proces van build, deploy en test;
  • evaluaties en proces- en kwaliteitsverbeteringen doorvoeren.

Onze thema's

API ManagementEvent Streaming Hybrid Integration Platform as a ServiceMicroservices en agile integratie Containerisatie & OrkestratieContinuous Integration & Continuous Development MonitoringData preperen en organisatie Data ScienceMachine Learning/AI

Haal het maximale uit data

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl