Data Science

Kies voor efficiëntere processen en betere beslissingen

Virtual Sciences conclusion data sciences

Om concurrentievoordeel te behalen spelen waardevolle inzichten op basis van eigen en third-party data een cruciale rol. Hoe haal je die meerwaarde uit gestructureerde en ongestructureerde data van de organisatie? Onze specialisten hebben 10+ jaar ervaring in oplossingen voor dit vraagstuk. Custom innovatieve oplossingen. 

Custom innovatieve oplossingen zorgen voor:

  • efficiëntere processen,
  • nieuwe businessmodellen,
  • nemen van betere beslissingen.

Businesswaarde door maatwerk

Onze roots liggen in de Automotive en Insurance markt. Hier passen we Data Science en Machine Learning technieken toe ter verbetering van o.a. de schadeafhandelingprocessen. Onze IT-specialisten zijn expert in de technische realisatie van data gedreven oplossingen. Samen met jouw domeinexpertise geven we richting en creëren we een maatwerkoplossing. Daar ligt onze kracht. En dat levert businesswaarde op. Denk aan het verlagen van de kosten van onderhoud. Of het verbeteren van de klanttevredenheid door het versnellen en vereenvoudigen van het proces.

Onze thema's

API ManagementEvent Streaming Hybrid Integration Platform as a ServiceMicroservices en agile integratie Containerisatie & Orkestratie Continuous Integration & Continuous Development Integratie ontwikkeling MonitoringData preperen en organisatie Machine Learning/AI

Haal het maximale uit data

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl