Over ons

Wij geloven in de kracht en waarde van data en integratie

Virtual Sciences Conclusion integratie specialist van Nederland

Ons ambacht is het ontsluiten van data op een laagdrempelige, betrouwbare en veilige manier. Onze manier. Met hooggekwalificeerde dataintegratiespecialisten borgen we essentiële integratiecompetenties, zo maken we het verschil. Deskundigheid, kwaliteit en passie zijn vanzelfsprekende waarden. En dat blijkt. Want onze hands-on IT-consultants worden met grote regelmaat teruggevraagd door organisaties.

Virtual Sciences Conclusion in organisaties

Wij werken samen met grote bedrijven in sectoren als financiële sector, automotive-industrie, transport en mobiliteit, retail en de (semi-)overheid. Daar bouwen en onderhouden we bedrijfskritische informatiestromen. En passen we data toe om gewenste doelstellingen te realiseren en te kunnen concurreren in de wereld van morgen. Met een Agile werkwijze. En DevOps teams. Wij ontzorgen. Van ontwerp tot uitvoering. En zelfs het beheer. Zodat jij je kunt focussen op jouw eigen core business.

Advies over integratie

Onze Integratiebazen weten alles over data integratie en het toepassen van data om businesswaarde te leveren. We werken met bestaande en nieuwe technologische- en conceptuele toepassingen en methodieken om data zo efficiënt en effectief mogelijk beschikbaar te maken. Met kennis over de gehele keten lossen we specifieke uitdagingen op en ontzorgen je volledig met onze Nachtrust as a Service.

Sluit het huidige integratielandschap niet meer aan bij de behoefte? Haal je niet de maximale waarde uit data? Of wil je volledig worden ontzorgd?

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Duurzame toekomst

De toekomst is duurzaam en digitaal. Wij nemen verantwoordelijkheid om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. Duurzaamheid is van iedereen, dus ook van jou.

Integratiebaas_Arjan_Virtual Sciences Conclusion

Ontmoet onze Integratiebazen

Wij, van Virtual Sciences Conclusion, dé integratiespecialist van Nederland werken samen als team aan dataintegratie vraagstukken. Ontmoet de waarde van onze organisatie, onze Integratiebazen.

Voor wie wij met trots werken

Logo Nederlandse Spoorwegen
Logo KPN
Rabobank
Virtual Sciences Conclusion Unive
Virtual Sciences Conclusion Sligro
Virutal Sciences Conclusion schadegarant
Virtual Sciences Conclusion Jumbo
Virtual Sciences Conclusion asr
ANWB klant van Virtual Sciences Conclusion
Nutreco klant Virtual Sciences Conclusion
Kramp
Sanquin
CRV klant Virtual Sciences Conclusion
Logo APG

Organisaties hebben een tal aan applicaties in gebruik, die ook nog met elkaar moeten samenwerken. Een goede integratie levert veel op, een verkeerde aanpak kan veel stress opleveren. Als dé integratiespecialist van Nederland geven wij eerlijk en onafhankelijk advies. Laten we kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren? Durf om advies te vragen.

David van Westendorp

Accountmanager

Virtual Sciences Conclusion

Life @ Virtual Sciences Conclusion

Stap bij ons binnen en voel de energie. Ontmoet onze 70+ Integratiebazen bij wie het (werk)plezier ervan afspat. Word jij onderdeel van onze hechte Intgratiebazenclub? Geloof jij in de oneindige potentie van data?
droneshots Tour de Conclusion 2020
Werken bij Conclusion - Business consultant
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
werken bij Conclusion

Wij zijn Conclusion

25+

Expertbedrijven

2500

Professionals

500+

Klanten

79%

Fan Score

De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl