Event Streaming

Realtime reageren op gebeurtenissen

Virtual Sciences - event streaming KafKa

Realtime reageren op gebeurtenissen. Steeds meer bedrijven zien prachtige mogelijkheden in Event Streaming. Het stelt organisaties in staat om realtime te reageren op gebeurtenissen. 

Snel anticiperen

Handig, een alert ontvangen van de bank als bijvoorbeeld de dertiende maand is ontvangen. Of snel even de eerdere alerts scannen. Event Streaming levert een accurate, responsive en gepersonaliseerde customer experience op. En zorgt ervoor dat organisaties sneller anticiperen op events in operatie.

Ken de voordelen en valkuilen

Event Streaming (Kafka) is de ideale intermediair tussen data. Distribueer de data daar waar die gevraagd wordt en doe dat realtime. Virtual Sciences weet precies waar de voordelen en valkuilen liggen. Onze IT-consultants helpen bedrijven Event Streaming in te zetten op de juiste manier. Passend bij de uitgestippelde strategie. 

Onze thema's

API ManagementHybrid Integration Platform as a ServiceMicroservices en agile integratie Containerisatie & OrkestratieContinuous Integration & Continuous Development Integratie ontwikkeling MonitoringData preperen en organisatie Data ScienceMachine Learning/AI

Haal het maximale uit data

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl