Wij geloven in de kracht van data

Technische wendbaarheid is noodzakelijk in een snel veranderende markt

Virtual Sciences Conclusion integratie specialist van Nederland

Ondersteuning in het volledige traject van ontwikkeling tot en met beheer

De ontwikkeling van data en technologie gaat in een razend tempo. Om te kunnen blijven voldoen aan de doelstellingen van jouw bedrijf is het noodzakelijk om technisch wendbaar te zijn. Dit geldt voor zowel individuen, organisaties als technologieën. Het team integratie specialisten van Virtual Sciences Conclusion helpt door data beschikbaar te stellen en op de juiste manier in te zetten, zodat je meer waarde uit de data kunt halen en processen efficiënter kunt maken. Samen met bestaande DevOps teams kunnen we de productiviteit, stabiliteit en kwaliteit verhogen.

Dé integratiespecialist

Virtual Sciences Conclusion biedt als dé integratie specialist ondersteuning in het volledige traject. Visie en strategie, architectuur, implementatie, ontwikkeling en beheer. In projectvorm of als managed services. Gezamenlijk, uitbesteed of in samenwerking met andere partners. Alles passend bij jouw vraag en doelstellingen van dat moment. Daar ligt onze kracht. Van begin tot eind. Tijd om jouw data effectief en efficiënt te ontsluiten en gebruiken voor een succesvolle digitale transformatie? Dan schuiven onze specialisten graag aan om samen de schouders eronder te zetten.

Integratie

Virtual Sciences Conclusion - API Management

API Management

Het beschikbaar maken van data, vraagt om het beschikbaar stellen van API’s aan de rest van de organisatie en ketenpartners. Het zorgt voor herbruikbaarheid, innovatie en nieuwe businessmodellen. Het is dus logisch dat het aantal API’s binnen organisaties groeit.

De snel veranderende wereld vraagt om een andere kijk en aanpak. Het eenvoudig gebruiken van data en functionaliteit uit allerlei systemen is essentieel. Integratie is een belangrijke enabler voor wendbaarheid en de realisatie van strategische doelstellingen in een moderne organisatie. Hoe ver durf jij vooruit te kijken? Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren.

Jos Smits

Chief Technology Officer

Virtual Sciences Conclusion Jos Smits

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl