Hybrid Integration Platform as a Service (HIPaaS)

Het moderniseren van een integratielandschap binnen een organisatie is cruciaal

Virtual Sciences Conclusion Hybrid Integration Platform as a Service (HIPaaS)

De hoeveelheid data neemt exponentieel toe. Het aantal digitale toepassingen en de behoefte aan data en applicatie integratie groeit ook. Integratie is dan ook in veel organisaties een bottleneck geworden. 

Verhoog de delivery snelheid

De gebruikte technologie en organisatievorm voorzien niet meer voldoende. De behoefte aan integratie is veranderd. Door vernieuwde databronnen, meer data en nieuwe toepassingen. Traditionele manieren zijn hierin niet wendbaar genoeg. Het transformeren naar een hybride integratieplatform is dus cruciaal voor een organisatie. Om effectief en efficiënt verschillende use cases te realiseren. Dit voorziet in de veranderende behoefte van de business. En verhoogt de delivery snelheid. 

Data en applicatie sneller connecten

Als een van de beproefde diensten biedt Virtual Sciences Hybrid Integration Platform as a Service (HIPaaS). Door de combinatie te bieden van technologie en governance kunnen we data en applicaties sneller en eenvoudiger met elkaar connecten. HIPaaS is een complete oplossing voor data integratie behoeften voor on-premise en (hybride) cloud environment. Het wordt door onze data integratie specialisten als maatwerk ontworpen, gebouwd, gehost en onderhouden. Op basis van gestandaardiseerde componenten en software. Alles in afstemming. Zodat het volledig aansluit bij de (IT)strategie.
 
HIPaaS biedt de volgende voordelen:

  • hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid door gebruik van moderne cloud technologieën;
  • vereenvoudiging en versnelling van ontwikkelprocessen door uniforme datakoppeling en grotere populatie die gebruik kan maken van integratie tooling;
  • voorspelbare en transparante kosten, geen eenmalige investeringen in hardware of licenties;
  • centraal overzicht van de ICT-keten door continue monitoring en logging.

Onze thema's

API ManagementEvent Streaming Microservices en agile integratie Containerisatie & OrkestratieContinuous Integration & Continuous Development Integratie ontwikkeling MonitoringData preperen en organisatie Data ScienceMachine Learning/AI

Haal het maximale uit data

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl