Continuous Integration & Continuous Development

Applicaties efficiënt, voorspelbaar en snel uitrollen

Virtual Sciences Conclsuion - Containerisatie & Orkestratie

Het naar productie brengen van integraties is altijd spannend. Continuous Integration & Continuous Development (CI/CD) is een hoog geautomatiseerd en voorspelbaar voortbrengingsproces om dit gecontroleerd te doen.  

Efficiency en controle met één druk op de knop

Zo wordt eenvoudig voor iedere uitrol een test gedraaid. De infrastructuur wordt opgebouwd. De laatste versie van de code wordt uit centrale bron gepakt. De code wordt gecontroleerd op kwaliteit. Er worden additionele testen uitgevoerd. En tenslotte wordt alles in productie gezet. Allemaal met slechts één druk op de knop. Zo reduceren onze data integratie specialisten voor een gecontroleerde livegang. Wil je meer grip en controle? Dan helpen onze specialisten met het automatiseren van het voortbrengingsproces.

Voordelen voor de ontwikkelaar:

  • gemakkelijker en sneller wijzigingen doorvoeren;
  • beheersbaarder proces;
  • verhoogde kwaliteit van applicaties in productie.
Virtual Sciences Conclusion  - CONTINUOUS INTEGRATION & CONTINUOUS DEVELOPMENT

Maak de juiste afweging tussen kwaliteit, tijd en kosten

De populariteit van Continuous Integration en Continuous Delivery (CI/CD) groeit. Niet vreemd, want deze methode maakt in theorie dat je snel, herhaalbaar en met minder fouten naar productie kunt gaan met nieuw ontwikkelde software. Doordat CI/CD een spoor van acties achterlaat, is het bovendien heel goed controleerbaar wat er gebeurt.

Onze thema's

API ManagementEvent Streaming Hybrid Integration Platform as a ServiceMicroservices en agile integratie Containerisatie & OrkestratieIntegratie ontwikkeling MonitoringData preperen en organisatie Data ScienceMachine Learning/AI

Haal het maximale uit data

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl