Waarom AMIS Conclusion

AMIS Conclusion is een drijvende kracht bij het creëren van doorbraken. We beschouwen onszelf als de Masters of Real Time Data. Met onze aanpak, gericht op het ontwerpen, bouwen en beheren van schaalbare en robuuste IoT, Integratie en Dataplatforms, helpen we organisaties vooruit met een focus op duurzaam rendement.

Rianne Ermers

De kracht van real-time data

AMIS Conclusion optimaliseert het operationele datastelsel van organisaties. We ontsluiten sensoren, databases, applicaties, API’s en externe databronnen. Data wordt efficiënt getransporteerd, verdeeld en gemonitord, waarbij we de kracht van real-time data benutten om de operationele besluitvorming te versnellen en te versterken.

Onze opdrachtgevers geven ons vertrouwen met hun systemen en data. We zijn daar trots en zuinig op. ISO27001 en ISAE3402-II bevestigen dat we omzichtig met jouw kostbare bezit omgaan. 

Onze aanpak

Al meer dan 30 jaar maken we bij AMIS Conclusion het verschil door middel van onze bewezen triple-C aanpak. Deze aanpak richt zich op het behalen van bedrijfsdoelstellingen, waarbij IT een essentiële rol speelt. De aanpak omvat de begrippen Conceive, Construct en Consume: begrijpen wat je wilt bereiken en waar je nu staat, bouwen wat waarde oplevert, en langdurig rendement waarborgen, benutten en beheren. Hoewel het eenvoudig klinkt, is het dat zeker niet.

Aantoonbare prestatieverbetering

Op deze manier realiseren we aantoonbare prestatieverbeteringen, zoals verhoogde output, verbeterd gebruiksgemak voor medewerkers en partners, verlaagde risico's, kostenreductie en natuurlijk de ontwikkeling van nieuwe datagedreven businessmodellen. Data, onze cruciale troef, wordt veerkrachtig en flexibel ingezet in het dagelijkse werk, met als uiteindelijk doel het verwezenlijken van de bedrijfsstrategie.

Lees meer hierover in onze klantcases

Praktijkcase Eneco verslimt energienetwerk met Azure IoT Cloud

Eneco zet volgende stap in duurzame energielevering dankzij IoT