Onze rijke historie

AMIS Conclusion bestaat 30 jaar. Altijd een stap vooruit, dat is wat ons kenmerkt. Passie, meesterschap, innovatie, lef en betrokkenheid zijn onze belangrijkste drijfveren en zit volledig in ons DNA.
AMIS Conclusion 25 years partnership
Wij zijn AMIS Conclusion

Wij zijn AMIS Conclusion, we zijn anders. Onze passie voor het vak stuwt ons naar meesterschap, drang naar vernieuwing, en betrokkenheid bij onze ‘meewerkers’, collega’s, klanten en partners. De lef die nodig is om nieuwe dingen op te pakken, het vertrouwde verleden los te laten en écht te zeggen wat nodig is om resultaat te halen, completeert ons karakter. Wij zijn AMIS Conclusion, we gaan samen voor het realiseren van jouw ambities door inzet van de techniek waar we van houden. 

Waar we vandaan komen

De start van AMIS Conclusion ligt in de jaren 90. Twee studenten ontwikkelen het Aircraft Maintenance Information System, kortweg AMIS Conclusion. Het tweetal neemt echter afscheid van dit specifieke onderhoudssysteem en bouwt verder aan applicaties en data platforms. In de jaren die volgen groeit AMIS Conclusion uit tot expert in Oracle-technologie. Vandaag de dag staat AMIS Conclusion bekend als topspecialist in complexe IT omgevingen. We ontwikkelen web- en mobiele applicaties, data-integratie, API’s, dataplatforms en analytics. Met evenveel enthousiasme als in het begin. De ‘swoosch’ in ons logo refereert aan een opstijgend vliegtuig: ons symbool voor vooruitgang, voortstuwing en verandering.

AMIS Conclusion 30 jaar

AMIS Conclusion is alweer 30 jaar! Al die tijd, altijd een stap vooruit, dat is wat ons kenmerkt. We omschrijven onszelf vanuit ons DNA: passie, meesterschap, innovatief met lef en betrokkenheid. 

AMIS'ers houden van hun vak en volgen de ontwikkelingen. We willen altijd beter worden, meer weten, en vooral meer kennis delen, met elkaar en met onze klanten. We geloven in de kracht van informatietechnologie, we zien kansen in de snelle ontwikkeling van ons vakgebied. We durven nieuwe technologie toe te passen en het oude vertrouwde los te laten, vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. We zijn betrokken bij de doelen die onze klanten nastreven, en bij elkaar.

Daarnaast schrijven onze collega’s  boeken en spreken op internationale conferenties. Giarte bevestigt het vertrouwen van onze klanten in het jaarlijks onderzoek. Externe certificering zoals ISO27001 en ISAE3402-II bevestigt onze focus op kwaliteit. 

Al meer dan 30 jaar samen op reis, al jaren kijkend ‘beyond the horizon’, al 30 jaar werken aan een mooie toekomst, voor onze klanten en onszelf.

Meer weten over AMIS Conclusion? Ik praat er graag verder over met je.

Lucas Jellema

Lucas Jellema

CTO
lucas.jellema@conclusion.nl