Onze werkwijze

bekijk onze werkwijze

Werkwijze AMIS Conclusion
Klaar voor een digitale voorsprong? Klaar voor de toekomst

AMIS Conclusion geeft stuwkracht aan bedrijven door het laten stromen van data tussen sensoren, enterprise applicaties, en in- en externe databronnen.  Hierdoor slagen we erin om organisaties en organisatieketens weerbaarheid en wendbaarheid te bieden. We willen de best mogelijke partner voor onze klanten zijn en de beste werkgever voor onze medewerkers.  

Onze opdrachtgevers geven ons vertrouwen met hun systemen en data. We zijn daar trots en zuinig op. ISO27001 en ISAE3402-II bevestigen dat we omzichtig met jouw kostbare bezit omgaan.  

Wij zijn AMIS Conclusion, we zijn anders. Onze passie voor het vak stuwt ons naar meesterschap, drang naar vernieuwing, en betrokkenheid bij onze ‘meewerkers’, collega’s, klanten en partners. De lef die nodig is om nieuwe dingen op te pakken, het vertrouwde verleden los te laten en écht te zeggen wat nodig is om resultaat te halen, maakt ons karakter uniek. Wij zijn AMIS Conclusion, we gaan samen voor het realiseren van jouw ambities door inzet van de techniek waar we van houden.  

Onze aanpak 

We zoeken naar kansen en problemen bij het realiseren van jouw ambities, waarbij AMIS Conclusion het positieve verschil kan maken. 

We gaan uit van onze jarenlange ervaring in onze 3C-aanpak: Conceive, Construct, Consume (of begrijpen, bouwen, benutten).  

3c-aanpak AMIS Conclusion

Voordat we iets zinnigs kunnen zeggen willen we begrijpen wat het probleem is en waar de knelpunten zitten. We brengen uw organisatie en omgeving in kaart. Geen resultaat zonder vertrouwen, dat is de basis voor het aangaan van iedere uitdaging.

wolk

Onze engineers bouwen solide systemen. Geen tool werkt out-of-the-box. Het verbinden van systemen op welke manier dan ook geeft meerwaarde door hergebruik en integratie. Dat verhoogt de efficiency en verlaagt risico’s. Het combineren van data tot nieuwe data, nieuwe inzichten en overzicht levert directe meerwaarde aan systemen.

gereedschap

Een proces van ontwerp, realisatie en testen leidt tot werkende software. Bij AMIS is dit niet het eind van het project, maar het begin van het succes. De eerste voorwaarde van een goed werkend systeem betreft de continuïteit. Dat gaat over het specifieke onderdeel in combinatie met de overige componenten of infrastructuur waarvan het afhankelijk is. Bij AMIS draait alles om het gevoel van een goed werkend systeem, die met zo laag mogelijke kosten en inspanning jouw organisatie een boost geven.

etent persoon

Benieuwd hoe wij jouw ambities kunnen waarmaken?

Ik praat er graag verder over met je.

André van Dalen

André van Dalen

Directeur
andre.van.dalen@amis.nl