Onze partners

Door de jaren heen heeft AMIS veel erkenning gekregen, van klanten, de IT community en van partners. Dit heeft ertoe geleidt dat AMIS erkend partner is en nauw samenwerkt met veel verschillende partijen

Data-future-AMIS-Advance

Partnerships

Van de volgende bedrijven is AMIS officieel partner

Oracle Partner

Als Oracle Partner staan we voor maximaal rendement. Voor het opslaan van data. Het integreren van maatwerk en standaard. En het migreren naar de cloud. We helpen je veilig en agile te innoveren.

Microsoft gold partner

Microsoft Gold Partner

Als Microsoft Partner kan AMIS je helpen met het realiseren van je businessdoelen. Denk aan productiviteit, infrastructuur, data, Internet-of-Things of cloud-oplossingen. Microsoft en AMIS denken graag met je mee

AMIS Databricks partner

AMIS wordt (als één van de eerste in Nederland) partner van Databricks.

Als Databricks-partner maakt AMIS deel uit van een wereldwijd ecosysteem van data- en AI-technologische bedrijven die klanten helpen om stappen te zetten in datagedreven ondernemen.

EDV Global connetct partner

EDB-partner

Het GlobalConnect Partner Program van EDB brengt een wereldwijd ecosysteem van wereldklasse van Postgres-technologie en systeemintegrators samen. Elke partner in het GlobalConnect-netwerk, waaronder AMIS, biedt klanten unieke expertise en toegevoegde waarde door gebruik te maken van EDB Postgres-oplossingen.

Meer weten over onze partnerships?

Neem contact op met Robbrecht

Robbrecht van Amerongen

Robbrecht van Amerongen

Head of Internet of Things en Industry 4.0
Robbrecht.van.Amerongen@conclusion.nl