IoT energy grid Azure

Verbind de fysieke- aan de digitale wereld: jouw organisatie wordt slagvaardiger wanneer je beschikbare data uit sensoren en machines kunt benutten.

How to scale and smarten up a real-life energy grid with Azure IoT

Een effectieve IoT-oplossing vraagt om een optimale selectie van IT-componenten. De keuze tussen gestandaardiseerde componenten, software op maat of een combinatie daarvan is essentieel voor het succes voor de IoT-businesscases van jouw organisatie. AMIS Conclusion bekijkt samen met jou wat jouw bedrijf nodig heeft.

Met onze DevOps teams hebben we alle expertise in huis om de volgende soorten IoT met de klant te realiseren:

Asset Management
Met Asset Management bieden we een gestructureerde manier om type, status en locatie van assets in een organisatie te meten en te beheren. We geven inzicht in het gebruik en de plaats waar het asset zich bevindt. We meten de status van het asset en geven advies over onderhoud of vervanging. Daarnaast sturen we notificaties in geval van vermissing of diefstal.

Condition Monitoring
Met Condition Monitoring meten we continu de conditie en het gebruik van (technische) objecten. Daardoor krijgt u inzicht in de prestaties, frequentie, en intensiteit van het gebruik. Condition Monitoring ondersteunt ook bij het ook opsporen van ongeplande uitval en detecteren van de oorzaak van de verstoring om zo de Overall Equipement Effectiveness (OEE) te verbeteren.

Predictive Maintenance
Voor Predictive Maintenance meten we de prestatie van assets. We zetten deze af tegen een ideale performance om zo mogelijke afwijkingen en degradatie van de prestatie in een vroeg stadium te detecteren. Zo kunnen we onderhoudsmomenten voorspellen en deze op ideale momenten plannen waardoor de beschikbaarheid toeneemt.

IoT Praktijkcase

Praktijkcase Eneco verslimt energienetwerk met Azure IoT Cloud

Praktijkcase Eneco verslimt energienetwerk met Azure IoT Cloud

Werken als IoT specialist?

AMIS Conclusion is dé specialist op het gebied van Internet of Things, Data- en Integratie Engineering, Datagedreven toepassingen en Data Platforms. Ons team? Stuk voor stuk professionals met een hart voor IT en (integratie)technologie. We volgen de laatste IT-ontwikkelingen op de voet en delen kennis onderling en met de community. Het zit in onze cultuur elkaar verder te helpen als je vastloopt. Onze collega's gaan altijd voor optimaal resultaat, zodat onze klanten het maximale uit hun IT-investeringen halen. We werken in een hecht team met een groot groepsgevoel en ruimte om te groeien.

Benieuwd wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op

Robbrecht van Amerongen

Robbrecht van Amerongen

Head of Internet of Things en Industry 4.0
Robbrecht.van.Amerongen@conclusion.nl