Beheer As A Service (BAAS)

Is jullie organisatiestructuur complex en van grote omvang, waardoor jullie omgeving specifiek is ingericht? Besteed het beheer van de software aan ons uit. Wij verzorgen de optimale inrichting van jullie systemen.

CAS office life 2022_dsc 1766

Vanuit ons servicecenter, de basis van onze organisatie, voeren wij functioneel applicatiebeheerdiensten uit die zich focussen op doorontwikkeling- en continuïteit van de applicatie. 

Professioneel beheer

Beheer as a service

Beheer en implementatie van een nieuw softwaresysteem is onze specialiteit. Wij weten als geen ander hoe uitdagend dit proces kan zijn. Sterker nog, Conclusion AFAS Solutions is ontstaan vanuit eigen praktijk. De implementatie van AFAS bij Conclusion was een van de grootste ERP-integraties. De technische implementatie verliep voorspoedig, terwijl de verbetering en processen de meeste tijd en energie kostten.

Het begint pas ná de implementatie.

Hebben jullie een complexe organisatiestructuur, veel medewerkers en dus ook veel vragen? Of een zeer specifieke inrichting van de omgeving? Een kleine update kan al uitlopen op het ‘omvallen’ van een belangrijke inrichting.

Door veel bedrijven wordt het beheer van de software onderschat. Nadat de volledige implementatie succesvol was afgerond, werd ons duidelijk dat de software voor onze organisatie zich continu doorontwikkelde met als gevolg regelmatige optimalisatie en verbeteringen. Zo controleren wij altijd voor iedere update van AFAS of mogelijke wijzigingen doorgevoerd moeten worden.

Continuïteit en de juiste kennis

Het grootste voordeel van samenwerken met Conclusion AFAS Solutions is de combinatie van het waarborgen van continuïteit en de juiste kennis en expertise. Bij ons werken gecertificeerde AFAS experts. We investeren in de kennis van onze consultants zodat zij up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen. Met de juiste cursussen en opleidingen zijn zij in staat om bij elke nieuwe release van de software de testomgeving van binnen en van buiten door te nemen en mogelijke veranderingen te monitoren. Bovendien maken zij de nieuwe functionaliteiten binnen de software op die manier eigen.

Voor ons is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen binnen jullie organisatie. Wij begrijpen hoe snel jullie software is ingericht en we zijn up-to-date van de mogelijkheden van AFAS Profit. Hierdoor kunnen wij meerdere stappen vooruitdenken. Zo weten wij precies welke wijziging welke impact heeft op jullie omgeving.

CAS man achter computer edited

De mogelijkheden

Onze dienstverlening is op maat samengesteld. Immers: iedere organisatie is uniek. De inrichting van de software-omgeving dus ook.

Icon 8

SOS Dienstverlening

Onze SOS dienstverlening is voor organisaties die zelf een functioneel beheerder of een functioneel beheerteam in dienst hebben. Willen jullie toch extra ondersteuning on speed dial van een expert? Dan is de SOS dienstverlening op cruciale momenten precies wat jullie nodig hebben.

Icon 9

Hybride Dienstverlening

De Hybride dienstverlening is voor organisaties die beschikken over een functioneel beheerder, maar voor wie extra kennis en perfectie nodig is. Vanuit onze Hybride dienstverlening werken we nauw samen met jullie afdeling en beantwoorden we jullie complexe vragen.

Icon 4

Full Service Dienstverlening

Volledige ontzorging: daar staat onze Full Service Dienstverlening voor. Wij zijn verantwoordelijk voor jullie gehele AFAS omgeving. Alle vragen van jullie medewerkers komen bij ons terecht en kunnen wij met onze expertise duidelijk beantwoorden.

Wij vinden het belangrijk om proactief jullie omgeving te beheren. Binnen alle samenwerkingsopties voeren we softwarewijzigingen door en geven we advies over mogelijke verbeteringen, vernieuwingen en uitbreidingen. 

Door Conclusion AFAS Solutions realiseerden we pas wat er allemaal mogelijk is in AFAS!

Case AFAS Koole

Lees onze referenties

AFAS Solutions case NS

Samenwerken op weg naar zelfstandigheid

ImplementatiesOptimalisaties

Neem contact op en ontdek hoe we jou kunnen ontzorgen

Klaar om te starten?

Jeannette van Delft

Jeannette van Delft

Sales manager
Jeannette van Delft