Optimaliseren

Techniek en software staan nooit stil. Ook de software van AFAS wordt continu verbeterd, waarbij we essentiële functionaliteiten ontwikkelen voor jullie organisatie. Wij helpen jullie bij de implementatie van die nieuwe functionaliteiten en bij de optimalisaties, zodat jullie bedrijfsprocessen up-to-date blijven.

Conclusion AFAS Solutions

Nieuwe releases van software bieden nieuwe mogelijkheden, ook na de initiële implementatie. 

Onze werkwijze

Het gebruik van AFAS Profit software raakt de primaire bedrijfsvoering van een organisatie. Doorgaans brengt dit behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Of jullie al langere tijd met de AFAS Profit software werken of deze recentelijk hebben geïmplementeerd, ruimte voor verbetering bestaat altijd. Soms zijn verbeteringen bewust uitgesteld om deze op een later moment alsnog door te voeren. Onze consultants adviseren over mogelijke optimalisaties én voeren deze samen met jullie uit.

Het gebruikersgemak, de performance en de beheersbaarheid van jullie AFAS-omgeving kunnen altijd efficiënter worden ingericht. Wij starten optimalisatie daarom met een applicatiereview. Deze tool biedt inzicht in de kwaliteit van de inrichting en in de performance van Profit. Bovendien geeft de applicatiereview deskundig advies over de optimalisatiemogelijkheden binnen jullie organisatie.

Een applicatiereview bestaat uit twee onderdelen:

 1. Een scan van jullie organisatie en inrichting. Deze scan biedt op hoofdlijnen inzicht in mogelijke kansen. Een beknopt adviesrapport biedt inzicht in de mogelijkheden. 
 2. Op basis van de scan kan worden besloten om de bevindingen nader te onderzoeken. Dan gaat het over een diepgaande audit op het systeem en op de werkprocessen binnen jullie organisatie. De uitkomst van deze audit is een businesscase, waarin we onderbouwen welke optimalisaties mogelijk zijn, welke investeringen hier tegenover staan en welke opbrengsten hierin kunnen worden behaald. De audit biedt concrete handvatten om jullie organisatie te verbeteren middels Profit.

  Issues oplossen tot in de spelonken van AFAS

  Case AFAS Torstai

  Lees onze referentiecases

  AFAS Solutions case torstai

  Projectgericht samenwerken om alle elementen van AFAS te benutten

  Waar we in uitblinken

  CAS wieg wetgeving baby man computer

  Ouderportaal

  Zwangerschapsverlof, partnerverlof en ouderschapsverlof: via het ouderportaal kan de medewerker alles zelf regelen en hebben jullie er geen werk aan.

  AFAS-beheerImplementaties

  Neem contact op en ontdek hoe we jou ondersteunen

  Klaar om te starten?

  Jeannette van Delft

  Jeannette van Delft

  Sales manager
  Jeannette van Delft