Collega's bij Conclusion AFAS Solutions

Werken bij Conclusion AFAS Solutions

Je hebt autonomie nodig om vanuit je expertise, maar ook vanuit je eigen persoonlijkheid en talent de opdrachtgever te helpen.

Bekijk onze vacatures

Applicatie Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Consultancy

Medior, Senior

Utrecht

Payroll Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Consultancy

Medior, Senior

Utrecht

ERP Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Consultancy

Medior, Senior

Utrecht

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Consultancy

Medior, Senior

Utrecht

Iris Redegeld, recruiter bij Conclusion AFAS Solutions

Ik sta klaar voor jouw toekomst! Als Recruitment Business Partner ben ik jouw sparringpartner over je toekomst binnen Conclusion AFAS Solutions. Ik ben open en eerlijk in de communicatie en geïnteresseerd in jou als persoon. Alleen dan kunnen we de juiste match maken! We beschikken over een leuke club enthousiaste collega's binnen CAS. Behulpzaam, teamplayers & fun in en op het werk staan voorop. Om CAS nog groter te laten groeien ben ik op zoek naar nieuwe collega's. Interesse om hier eens over te sparren onder het genot van een bak koffie in onze koffiebar op de 21ste etage van ons pand met een fantastisch uitzicht over Utrecht? Bel, mail of app mij dan vandaag nog!

Conclusion AFAS Solutions is een ambitieus bedrijf. Van betekenis zijn voor onze klanten staat bij ons centraal. Wij geloven erin dat autonomie van onze medewerkers hieraan bijdraagt. Daarom bieden wij jou vrijheid en zelfstandigheid in je werk. Daarnaast vinden wij jouw ontwikkeling in jezelf, zowel in de breedte als in de diepte, een van de belangrijkste pijlers voor jouw succes.

Van betekenis zijn
Veel vrijheid en autonomie
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Jouw toekomstige collega's vertellen je meer

Voor de klant meer profijt met Profit, dat weten we nu wel. Optimaal gebruik van de software kan het leven van medewerkers van een organisatie écht leuker maken. Maar wat maakt het leven van een consultant bij Conclusion AFAS Solutions (CAS) eigenlijk zo leuk?
Pingpong pauze Conclusion AFAS Solutions
Teamuitje Innstyle
Teamweekend Conclusion AFAS Conclusion AFAS Solutions
Mederwerkers Conclusion AFAS Solutions aan de deur
Teamuitje Innstyle
Kerstmark 2018 Conclusion AFAS Solutions

Conclusion AFAS Solutions heeft een team HR/Payroll, een team ERP en een servicecenter. Je hebt de ruimte om jouw competenties op verschillende fronten in te zetten en deze te ontwikkelen. Naast adviseren over- en implementeren van de software, kun je denken aan projectleiding, planning, organisatie, ondersteuning en het faciliteren van consultants. Technische kennis is een pré. Ook als je in mindere mate over deze kennis beschikt, maar wel bekend bent met de AFAS Software en hier kundig over kunt adviseren, ben je een aanwinst voor het team.

Leonie van Campen

Business Consultant

Leonie van Campen

Binnen Conclusion AFAS Solutions werken we met een jong team, waarin iedereen elkaar helpt en kennis met elkaar deelt. We werken in ICT, maar onze werkzaamheden richten zich grotendeels op het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit past perfect bij mijn financiële achtergrond. Juist de combinatie van consultancy en klantcontact vind ik erg prettig. Zo doe ik niet alleen technische, maar ook sociale kennis op. Met de vergaarde kennis maak ik andere mensen weer blij.

Jasper de Dreu

Consultant

Jasper de Dreu

Werken bij Conclusion. Verschil moet er zijn.

Werken bij Conclusion

Werken bij Conclusion. Verschil moet er zijn

Je werkt in een ecosysteem van ruim 25 bedrijven, op het snijvlak van business transformaties en IT-services. Samen met de ondernemende collega-experts uit het ecosysteem kom je tot de beste (klant)oplossingen. Doe waar je goed in bent, vanuit je eigen kracht en expertise! Nieuwsgierig?

Wrijving werken bij

Voor mij is het verschil: super veel mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen en jezelf te zijn.

Leonie van Campen

Business Consultant

Bekijk video

Wil jij ook werken bij de leukste AFAS partner van Nederland?

CAS Consultancy AFAS Solutions Het mooiste vak dat er is

Solliciteer direct

Leuke vacature gezien? We staan altijd open voor een kop koffie met enthousiaste professionals.

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Iris Redegeld recruiter Conclusion AFAS Solutions

Iris Redegeld

Recruitment Business Partner
iris.redegeld@conclusion.nl