Over ons

Conclusion AFAS Solutions is ontstaan vanuit onze eigen praktijk. De implementatie van AFAS bij Conclusion was één van de grootste ERP-implementaties van de afgelopen jaren. Inmiddels is Conclusion AFAS Solutions uitgegroeid tot de AFAS-partner op het gebied van professioneel beheer, ondersteuning bij implementaties en voor de uitvoering van optimalisaties.

Conclusion AFAS solutions ondersteunt bij applicatiebeheer, begeleidt implementaties, en voert implementaties uit

Beheer en implementatie van een nieuw softwaresysteem is onze specialiteit. Wij weten als geen ander hoe uitdagend dit proces kan zijn. 

Het digitale potentieel van organisaties activeren

Wij stellen organisaties in staat meer rendement te halen uit de organisatie en de medewerkers door de mogelijkheden met AFAS Software beter te benutten. Samen met de opdrachtgever geven wij invulling aan applicatiebeheer. Op deze manier draagt het echt bij aan de wendbaarheid en weerbaarheid van een organisatie. Zonder beperkingen, volledig gemanaged. Dit doen we door lange termijnrelaties aan te gaan en door ons op te stellen als constructief kritische partner aan de zijde van de klant.

Ondernemend met hart en ziel

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem op het snijvlak van businesstransformatie en IT-Services. We staan klaar voor startups, groeiers en gevestigde namen voor wie we de AFAS software initiëren, faciliteren, ontwikkelen en onderhouden. Over onze drijfveren kunnen we eindeloos doorpraten. Voorop staat dat we willen doen waar we sterk in zijn én waar we in geloven: jullie in alle fasen van de digitale transformatie de beste oplossing bieden.

Conclusion Cares

In ons Conclusion Cares-programma richten wij ons op de manier waarop wij duurzaam ondernemen. Dit heeft Conclusion gekopppeld aan drie Sustainable Development Goals (SDG's): welzijn, innovatie en infrastructuur en klimaatactie.

Kwaliteit is key

Sinds juni 2020 zijn wij trotse eigenaar van de ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001-certificaten. Deze certificaten tonen aan dat onze processen rondom kwaliteit en informatiebeveiliging op orde zijn.
CAS ISO 9001 (2023)
CAS ISO 27001 (2023)
CAS ISO 7510 (2023)

Ontmoet het team

Een groot team van specialisten staat dagelijks voor jullie klaar. Wij zijn gelukkig als we jullie echt verder kunnen helpen.
Thijs Dijkshoorn
Annelien
Stephan van der Linde
Eva Verkerk
Niels Broekhuizen
Edwin Rood
Joffany Blijenberg_CAS 2022
Sebastiaan Leewenkamp
Vincent Smit
Kim van den Bosch
Anne van Meeuwen
Paul Vasiliadis
Iris Redegeld, recruiter bij Conclusion AFAS Solutions
Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Wij zijn Conclusion

25+

Expertbedrijven

2500+

Professionals

500+

Klanten

De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

Meer weten?

Onze expertisesOnze casesOnze vacaturesNieuws & blogs

Is jouw organisatie klaar voor meer profijt met Profit?

Laten we samen kijken hoe we jullie doelstellingen kunnen realiseren. Wij denken mee over jullie processen en vertalen dit naar de optimale AFAS inrichting.

Jeannette van Delft

Jeannette van Delft

Sales manager
Jeannette van Delft