Corporate recruiter Joanne doet de dingen net even anders

Stilzitten en afwachten is niets voor Joanne. Ze bruist van de ideeën en is altijd bezig met nieuwe plannen en uitdagingen. “Daarom voel ik me ook zo thuis bij Conclusion. Ik krijg hier alle vrijheid en ruimte om mijn werk naar eigen inzicht in te vullen. Het motto Business done differently past helemaal bij mij.”

7 april 2022   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Corporate recruiter Joanne in de gang bij Conclusion

Joanne is in september 2018 begonnen bij Conclusion Low Code Company. Daarover vertelt ze: “Een goede recruiter regelt z’n eigen baan. Ik was op een gegeven moment toe aan iets nieuws en heb een berichtje gestuurd of ik een keer mocht komen koffiedrinken. Het bleek een goede match. Niet alleen qua bedrijfscultuur, maar ook qua inhoud. Conclusion Low Code Company richt zich op het ontwikkelen van maatwerkoplossingen op basis van Mendix. Het zijn oplossingen die direct impact hebben op de business van onze klanten. Omdat ik daar graag meer over wilde weten, heb ik een Mendix developer basiscertificaat gehaald. Onder andere deze kennis maakt mij een betere IT recruiter op het gebied van low code IT. Ik geloof namelijk heel erg in focus. Focus zorgt voor meer succes én plezier in je werk.”

Focus zorgt voor meer succes én plezier in je werk.

Joanne Becht, corporate recruiter bij Conclusion Low Code Company
Van recruitment naar sales

“Doordat recruitment binnen Conclusion decentraal geregeld is, kan ik me volledig richten op de werving van Mendix-specialisten en consultants. Dit maakt mijn slagkracht groter. Als recruiter werk je voor één van de ruim 25 Conclusion-bedrijven, maar natuurlijk werken de recruiters van al deze bedrijven wel veel samen. We dragen nieuwe collega’s bij elkaar aan en hebben regelmatig overleg. Het beste van twee werelden dus. Toch verleg ik binnenkort mijn eigen focus naar sales. Ik heb een salesachtergrond en ik houd van scoren, dus voor mij is dit een logische stap. Dat ik deze kans krijg, zegt veel over de mogelijkheden die er zijn. Je kunt je kennis verbreden of verdiepen, je interesses achternagaan of investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Denk aan het volgen van opleidingen of trainingen, het behalen van certificaten of het opstarten van nieuwe innovaties of projecten. Daarbij kun je rekenen op de ondersteuning van diverse coaches die je helpen met het uitstippelen van jouw persoonlijke carrièrepad.”

Vertrouwen van het management

“Als ik terugkijk op de afgelopen jaren, dan ben ik trots op wat we hebben bereikt en neergezet. Een belangrijke factor daarbij is het vertrouwen dat ik heb gekregen van het management. Zij zien echt de waarde van het recruitmentvak. Doordat iedereen met een open mind is meegegaan in mijn visie, hebben we het afgelopen jaar boven verwachting gepresteerd. In de huidige arbeidsmarkt, zeker op het gebied van low code, is dat een prachtig resultaat. Ook heb ik me sterk gemaakt voor de 8 maatschappelijke dagen die elke medewerker bij Conclusion Low Code Company krijgt. Deze dagen kunnen zij gebruiken voor ontwikkeling, vrijwilligerswerk of innovatie. Dit past goed bij onze maatschappelijke betrokkenheid. Met onze IT-oplossingen dragen we bij aan belangrijke thema’s als de energietransitie, duurzaam vervoer, CO2-vermindering en een goede gezondheidszorg. En ook buiten het werk zijn we bezig met onze rol in de maatschappij. Zo vind je in ons restaurant een zoveel mogelijk biologisch menu en hebben we onlangs met collega’s bomen geplant in het Conclusion Impact Bos.”

Een goede werk-privébalans

“Mijn wens voor mijn nieuwe recruitment-collega? Dat degene hier gelukkig kan zijn en helemaal tot bloei kan komen. We zijn een leuke club mensen waar veel kan. Zeker als je lef durft te tonen. Dat geldt voor de manier waarop je je functie inricht én voor alle randvoorwaarden daaromheen. De 32 uur die ik werk kan ik flexibel indelen. Op woensdag en vrijdagmiddag sta ik op het schoolplein en heb ik tijd voor mijn kinderen. Zo blijf ik graag letterlijk in beweging. Elke dinsdagochtend ga ik hardlopen. Dan zit ik wat later achter mijn bureau. Ook vind ik het leuk om in mijn pauze een potje padel te spelen of een lange wandeling te maken met onze hond. Daar staat tegenover dat ik dan vaak ’s avonds nog even aan het werk ga. Dat bevalt goed. Doordat mijn werk en privéleven in balans zijn heb ik meer energie. Sowieso vinden we het bij Conclusion belangrijk om fit en gezond te blijven. Collega’s gaan met elkaar sporten en doen bijvoorbeeld mee met evenementen en wedstrijden voor het goede doel. Voor wie dat leuk vindt natuurlijk! Iedereen mag zichzelf zijn. Je kunt ook muziek maken in de Conclusion band, meedoen met familiedagen, bordspelavonden of jouw knowhow delen tijdens kennissessies. Alles bij elkaar zorgt het ervoor dat we hoog scoren op medewerkerstevredenheid en zelfs zijn uitgeroepen tot World-class Workplace 2022.”

Blog
Iris Pitar, recruiter bij Conclusion

Recruiters Iris en Jim gaan hun eigen gang bij Conclusion

Nieuwsgierig?

Werken bij ConclusionAlle Conclusion vacaturesNieuws & Events