Werken bij Conclusion

Het Conclusion-ecosysteem

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons én zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg.

De kracht van ons ecosysteem

Conclusion staat voor een uniek ecosysteem voor Business Transformatie en IT Services met meer dan 25 zelfstandige bedrijven en ruim 2.500 collega’s. Het bijzondere is de synergie die hiervan uitgaat: door onze expertise samen te brengen en samen te werken zijn we van toegevoegde waarde voor onze klanten, of dat nu start-ups, groeiers of gerenommeerde organisaties zijn. We bieden technologiegedreven oplossingen op basis van de kennis en expertise die voor hun vraag noodzakelijk is. We initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend.

Onze drive
Als je mensen hoort praten over hun samenwerking met Conclusion dan gebruiken ze al snel termen als ‘anders’, ‘opvallend’ en ‘ongebruikelijk’. Dat komt niet alleen door onze andere aanpak in partnerships, maar juist ook door onze mensen. Ons onderscheid zit in de natuurlijke drive van onze mensen om voor elk probleem tot de beste oplossing te komen. Omdat het kan. Omdat het erin zit. Omdat het eruit moet.

Onze klanten

NS
Logo KLM
Eneco stapt over naar cloud SAP on Azure
Het logo van Jumbo Supermarkten
Corporate logo Royal FloraHolland
Stedin Logo: klanten implementation
Rabobank

Life @ Conclusion

Samen doen we meer dan werken. We vieren, ondernemen en sporten. Tijdens onze events delen we kennis en leren we elkaar beter kennen. Wil jij ervaren hoe werken bij Conclusion nu echt is? Kom even binnen kijken!
Re-thinking your future
Werken bij Conclusion
werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion

Samenwerken zit in onze genen

Samen is bij ons een cruciaal begrip. Niet alleen samenwerken met je collega’s, maar ook samenwerken over de disciplines heen. Complexe klant uitdagingen oppakken, samen met collega’s van de andere bedrijven binnen ons ecosysteem. Dat maakt ons samen sterk, samen als Conclusion.
Werken bij Conclusion

Betekenisvol werk doen

Niet zomaar werk, maar werk wat er toe doet. Werken aan maatschappijkritische projecten in het hart van de samenleving. De windmolenparken van Eneco of de reisinformatie systemen van de NS bijvoorbeeld, maar ook maatschappelijke zingeving door de mooie projecten voor Jeugdzorg of de Politie. Werk dat betekenisvol is.
Werken bij Conclusion

Ondernemend zijn, authentiek blijven

Samenwerken met mensen die zichzelf zijn en die verschillend zijn waarderen. Daar is onze organisatie op gebouwd, het typeert onze unieke cultuur. Wij geloven in jouw ideeën en stimuleren ondernemerschap. Onze bedrijven blijven autonoom en krijgen de ruimte om te pionieren, zo blijft iedereen in zijn kracht staan.

Onze collega's aan het woord

Ik werk graag bij Conclusion Consulting, omdat ik de ruimte krijg om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak. Daarnaast mag ik fijn samenwerken met collega's die ik vertrouw en waarbij ik mag zijn wie ik ben. Geen ellenbogenwerk, maar samen met elkaar de schouders er onder zetten. Ook krijg ik de mogelijkheid om bij toffe klanten te werken aan duurzame verandering op het snijvlak van business en IT.

Marieke Roep

Consultant, Conclusion Consulting

Marieke Roep Conclusion Consulting

In het ziekenhuis als werkomgeving vind ik uitdaging en urgentie. Furore biedt mij tegelijkertijd een plek waar ik kan leren van en sparren met mijn collega-consultants. Bovendien is het risico op verveling hier erg klein. Je start met een project, vaak vrij complex, en als de klus geklaard is, mag je aan de slag met een volgende uitdaging.

Roy van den Broek

Implementatieconsultant, Furore Conclusion

Foto van Roy van den Broek

Het mooie aan het Conclusion ecosysteem is dat er veel mogelijk is en je kansen kunt pakken als je die durft aan te grijpen. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei.

Wieteke Idema

Customer Operations Manager OV-domein, Conclusion Mission Critical

Wieteke Idema

Algemene vragen?

Neem vooral even contact op.

contact

Werken bij Conclusion

+31 (0)30 219 38 00