Zes Conclusion bedrijven door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2022 

Effectory maken met veel genoegen bekend dat zes bedrijven uit het ecosysteem van Conclusion zijn onderscheiden als World-class Workplace 2022. 

16 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion - Workclass Workspace 2022

Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept onze inzet om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen. Wij feliciteren Conclusion Consulting, Conclusion ForeyeT, Conclusion Low Code Company, Conclusion Xforce, Furore en Virtual Sciences met dit prachtige resultaat en zien dit als een stimulans voor onze andere bedrijven om zich in de toekomst ook te mogen aansluiten bij deze bedrijven. 

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. 

Beste Werkgevers 2022

Conclusion heeft een organisatiebrede survey gehouden waarin de medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Zes van de Conclusion bedrijven zijn uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. 

De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten de organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset. 

Consultancy op het snijvlak van business en IT. Wij verbinden visies en doelen aan een effectieve digitale strategie.

  • Conclusion Consulting

  • Digitale strategie
  • Leiderschap
  • Verandermanagement
  • Prestatieverbetering

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. 

Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen. 

Over Conclusion 

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 26 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving. 

Ook werken bij Conclusion?

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle (IT) projecten? Ontdek meer over werken bij Conclusion en check onze actuele vacatures!
Contact opnemen
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
werken-bij-meeting
Vergaderen op het werk bij Conclusion