De 5 van Bart Delleman

Bart Delleman kwam als IT-trainee thuis bij Virtual Sciences Conclusion. In de vijf jaren die volgden, ontwikkelde hij zich in rap tempo. “Het waren uitdagende, maar leerzame jaren”, blikt hij terug. “Als je ambitie toont, is er veel mogelijk.” De jubilaris deelt vijf momenten die voor hem staan voor zijn carrière bij Virtual Sciences Conclusion.

5 maart 2024   |   Blog   |   Door: Virtual Sciences Conclusion

Deel

virtual-sciences-jubileum-bart-delleman

1.    Groots gala met het hele team

“Top of mind is het grote galafeest dat we in januari vierden ter ere van het 25-jarig bestaan van Virtual Sciences Conclusion. Dat was fantastisch! Alles was tot in de puntjes verzorgd: van het diner, tot het feest, de overnachting en het ontbijt de ochtend erop. Ook de partners waren uitgenodigd, waardoor ik een gezicht kreeg bij de verhalen die ik van collega’s hoor.”

2.    Naar KubeCon in Valencia

“Twee jaar geleden mocht ik samen met onze CTO Jos Smits en collega Dennis van den Boom naar KubeCon in Valencia. Vier dagen lang dompelden we ons onder in alles wat met Kubernetes te maken heeft, waar ik de laatste tijd veel mee werk. Het waren volle dagen: van sessie naar workshop naar keynote. Ja, dat was best pittig, maar het gaf me vooral veel energie. Dennis en ik werken in het Platformteam bij NS. Alle nieuwe kennis over Kubernetes die we opdeden, konden we daar gelijk implementeren en delen met onze teamgenoten.”

3. Groeien naar een rol als Solution Architect

“Mijn eerste drie jaar bij Virtual Sciences Conclusion stonden in het teken van het IT-traineeship. Stapsgewijs ontwikkelde ik me tot een steeds beter getrainde integratiespecialist. Momenteel werk ik bij NS als Platform Engineer en ben ik in de richting van Solution Architect aan het groeien. Een van de Architecten uit ons team is op vakantie en ik neem zijn taken in die periode over. In de drukte van alledag heb ik bijna niet in de gaten hoe snel ik me hier kan ontwikkelen, maar op zo’n moment als dit dringt dat besef door.”

Nu ik erbij stilsta, komt het besef hoe snel ik me hier kan ontwikkelen

Bart

4. Shinen in de Employer Brand-campagne

“Om tastbaar te maken wat werken als integratiespecialist bij Virtual Sciences Conclusion inhoudt, werd er in 2022 een Employer Brand-campagne ontwikkeld. Daarin zie je mij in mijn wielertenue door het mooie Rotterdam fietsen. Zo’n filmdag was een leuke ervaring. Al was het heel koud die dag en moest ik in mijn korte broek door de stad wielrennen. Telkens als we stopten met filmen, trok ik gelijk een dikke jas aan. Aan die dag heb ik een mooie foto van mezelf met de Erasmusbrug op de achtergrond overgehouden. En tot op de dag van vandaag zie ik mezelf in elke presentatie terugkomen, haha.”

5. Hybride Integratie Platform inrichten met OpenShift

“Voor NS mogen we met ons team het Hybride Integratie Platform inrichten, dat draait op Red Hat OpenShift. Dat is uiterst complex en er is een streng eisenpakket aan verbonden. Zeer uitdagend en juist daarom zo mooi om aan te mogen werken. Afgelopen zomer ging de eerste kritische keten live op het platform. Een erg spannend moment, maar gelukkig ging het helemaal goed. Na die gezamenlijke prestatie waren we als team wel even toe aan vakantie, haha.”

Meer jubilarissen

Blog
jubileum-arjan-baanen Virtual Sciences Conclusion

De 5 van Arjan