Word jij Consultant?

Als consultant combineer je het technische aspect van IT met het menselijke aspect van bedrijven. Je adviseert klanten en implementeert systemen.

Geen dag is hetzelfde. Steeds weer werk je aan nieuwe projecten. Aan veelzijdigheid en afwisseling geen gebrek.

Consultants Eva Djordi Mike in overleg

Consultant ben je binnen een organisatie waar plezier maken net zo belangrijk is als hard werken. En dat harde werken doe je hoe en wanneer dat voor jou het fijnst werkt.

Leer de kneepjes van het vak

Of je nu net je diploma op zak hebt, toe bent aan een carrièreswitch of gewoon iets nieuws zoekt: als consultant bij Conclusion MBS staat je een steile leercurve te wachten. We leren je alles over Microsoft Dynamics 365 en brengen je de kneepjes van het consultancy-vak bij. Voor je het weet, zit jij bij onze klanten en help je ze verder om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Waar wacht je nog op?  Bekijk hier onze vacatures

  

Vele MBS’ers gingen je al voor. De één met al wat jaren consultancy-ervaring op zak, de ander zonder enige consultancy-ervaring en IT-kennis. Eén ding hebben ze gemeen: ze houden van hun vak en delen die liefde graag met jou. 

Dit zeggen onze consultants

Djordi Engelberts, Consultant Conclusion MBS

Als consultant geef je je carrière een vliegende start

Djordi blikt met trots terug op zijn eerste jaar als consultant.

Hoe was jouw eerste ervaring met...?

Wie bij Conclusion MBS komt werken, maakt van alles voor het eerst mee. Van een eerste ontmoeting met een klant tot zenuwachtig zijn tot deadlines halen. Ben je benieuwd wat je te wachten staat? Bekijk de ervaringen van MBS’ers.

MBS Eerste ervaring met... recruitment video

Ja, ik wil consultant worden!

Kun je niet wachten om als consultant aan de slag te gaan? Wij hebben genoeg complexe klantvragen in de aanbieding. Zoek een functie die bij jou past en solliciteer snel! 

Ja, maar…

Kun je nog niet volmondig ‘ja’ zeggen? Ga in gesprek met één van onze collega’s en vraag ze het hemd van het lijf. Ze vertellen graag hoe we je met open armen ontvangen en van a tot z begeleiden in het worden van een top-consultant.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op. Wij staan jou heel graag te woord.

MBS recruiter Johannes Willems

Johannes Willems

Corporate Recruiter
johannes.willems@conclusion.nl