"Iedereen is benaderbaar bij Conclusion MBS"

Senior SCM consultant Joost over werken bij Conclusion MBS

Joost versterkt sinds november 2022 het team van Conclusion MBS als senior SCM consultant. Met al ruim tien jaar ervaring in het consultancy-vak, was hij geen onbekende voor de werkzaamheden. Toch onderscheidt het werken bij Conclusion MBS zich op meerdere vlakken van zijn overige ervaringen. Wat werken bij Conclusion MBS dan zo leuk maakt? Joost vertelt het in onderstaand artikel.

31 augustus 2023   |   Blog   |   Door: Joost Dekkers, Conclusion MBS

Deel

Conclusion MBS Joost Dekkers

Eén team

Conclusion MBS was Joost niet onbekend. Hij kende al meerdere medewerkers en had daarmee ook een goede indruk van het bedrijf. “Ik had eigenlijk van iedereen die ik daar kende alleen maar positieve verhalen gehoord: dat Conclusion MBS een hele gezellige club is met een informeel karakter”, aldus Joost. Tijdens zijn sollicitatie was hij nog werkzaam bij een eindklant, maar al snel begon hij het consultancy vak te missen en begon hij zich te oriënteren. “Het feit dat ik al bekend was met Conclusion MBS en ervaringen gehoord had, maakte de keuze vrij makkelijk. Natuurlijk heb ik nog wel even online gezocht naar wat voor bedrijf Conclusion MBS nou precies is. Daar kreeg ik ook al gelijk een goed gevoel bij. Tijdens het sollicitatiegesprek en de rondleiding werd dat alleen maar bevestigd.”

Ik hou niet van een pakkencultuur, gelukkig kun je bij Conclusion MBS gewoon in je T-shirt binnenlopen.

Joost Dekkers, Dynamics Consultant bij Conclusion MBS

Joost merkt op dat alles binnen Conclusion MBS gedaan wordt als één team. “Ik zit momenteel op een groot en uitdagend project, maar collega’s zijn altijd bereid om te helpen en heel toegankelijk om informatie bij op te halen.” Dat komt ook overeen met de waarden van Joost: “Samenwerking vind ik erg belangrijk, bijvoorbeeld dat je elkaar helpt wanneer de ander vastloopt. Dat stukje behulpzaamheid zie ik bij Conclusion MBS heel goed terug in de cultuur.” Maar ook voor andere zaken, bijvoorbeeld om even te sparren, kun je altijd bij collega’s aankloppen. “Ik merk dat iedereen zich in wil zetten om het bedrijf een stukje beter te maken”, zegt Joost. “Dus we werken ook samen aan bepaalde ontwerpen en documentatie om dit te bereiken.”

Work hard, play hard

Waar medewerkers zich dagelijks inzetten voor Conclusion MBS, is dat omgekeerd ook zo. Bij Conclusion MBS staat medewerkerstevredenheid en betrokkenheid hoog op de agenda. Niet alleen onder werktijd, maar ook daarbuiten. Zo is er elke donderdag een borrel, die Joost regelmatig bijwoont. “Ik vind het leuk om af en toe zo’n borrel mee te pakken. Je krijgt de kans om collega’s te leren kennen waar je misschien onder werktijd niet zo veel contact mee hebt. En als leuke bijkomstigheid heb je een mooi uitzicht over Stadion Galgenwaard”, zegt Joost. Maar het houdt niet op met alleen borrels. “Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals samen padellen of skitrips. Die hoop ik volgend jaar ook bij te wonen.”  

Medewerkers staan centraal

Vanaf moment één merkt Joost dat de organisatie veel vertrouwen in hem heeft. Joost: “Ondanks dat ik nog niet heel lang in dienst was, kreeg ik de kans om een leadrol op me te nemen bij een groot project. Je krijgt hier dus echt de mogelijkheid om je te ontwikkelen en verder te groeien. Daarnaast ben je ook vrij om aan te geven wat je groeiambities zijn. Dat spreekt me enorm aan.” Ook wordt er goed op de medewerkers gelet. “De manager komt vaak bij je in de lucht om te vragen hoe het gaat, en dat gaat op een hele persoonlijke manier.“

Bij Conclusion MBS is er veel aandacht voor persoonlijke en professionele groei. Er wordt meegedacht over je ontwikkeling.

Joost Dekkers

Senior SCM consultant bij Conclusion MBS

Conclusion MBS collega Joost Dekkers

Daarnaast zijn er een tal van trainingen die je als medewerker van Conclusion MBS kunt volgen. “Binnenkort heb ik zelf een training gepland staan die draait om het geven van feedback en complimenten. Omdat Conclusion MBS onderdeel is van het grotere Conclusion, kun je gebruikmaken van de faciliteiten en mogelijkheden van een groot bedrijf, terwijl je de cultuur van een klein bedrijf behoudt”, zegt Joost.

“Bij Conclusion MBS vertrouwen ze niet alleen in de skills en potentie van medewerkers, maar ook in de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers”, merkt Joost op. “Je bent vrij om je eigen schema te bepalen, mits dat ook goed uitkomt voor de klant natuurlijk. Dit werkt voor mij heel prettig, maar is lang niet in iedere organisatie zo vanzelfsprekend als hier.”

Word jij enthousiast van het verhaal van Joost? Klik hier om onze actuele vacatures te bekijken!

Meer lezen?

Blog
Dynamics consultant Robin over werken bij Conclusion MBS

Bij Conclusion MBS gaan we echt partnerships aan

Werken bij Conclusion MBS?

Dat betekent veel flexibiliteit, de gezelligste collega’s én werken aan toffe projecten waar je energie van krijgt. We hechten veel belang aan vrijheid, zelfontplooiing, een goede werksfeer en uitdagend werk.

Dat is er eentje van Conclusion MBSBekijk onze vacaturesWerken bij Conclusion MBS