“Conclusion MBS voelt als een kleine, hechte familie”

Dynamics consultant Mirjam over werken bij Conclusion MBS

Mirjam is sinds februari 2023 werkzaam bij Conclusion MBS. Voordat ze hier begon, werkte ze als online marketeer bij een ander label van Conclusion: Hot ITem. Ze was nauw betrokken bij de implementatie van de Marketing suite voor het CRM van Microsoft, die door Conclusion MBS werd gedaan. Tijdens deze periode en de samenwerking met Conclusion MBS, kwam ze erachter dat ze de werkzaamheden zo leuk vond, dat ze besloot om een carrièreswitch te maken. Inmiddels werkt ze ruim zeven maanden als Dynamics consultant bij Conclusion MBS en ze heeft nog geen moment spijt gehad van de overstap.  

31 augustus 2023   |   Blog   |   Door: Mirjam Hart, Conclusion MBS

Deel

Conclusion MBS Mirjam Hart

“Ik voel me comfortabel in een IT-omgeving”

Tijdens de implementatie van het CRM-systeem van Microsoft bij haar vorige werkgever, begon het bij Mirjam te kriebelen. “Ik werkte veel samen met de Dynamics consultant die bij Hot ITem het CRM-systeem heeft geïmplementeerd. Toen dacht ik: zo’n baan lijkt mij eigenlijk ook wel wat. Ik besloot om de sprong te wagen en te solliciteren bij Conclusion MBS. Omdat het gaat om een label binnen het Conclusion-ecosysteem, voelt het meer als een overstap dan als een carrièreswitch.” Oud-collega’s van Hot ITem keken daar hetzelfde naar. “Ik kreeg van veel collega’s daar de reactie: ‘oh, dus je gaat eigenlijk helemaal niet echt weg!’ en dat vind ik ook de kracht van Conclusion.”

Hechte familie

“Wat me aan Conclusion MBS aanspreekt, is dat het wel onder de grotere Conclusion paraplu valt, maar dat het een kleine, hechte familie is. Tegelijkertijd pluk je wel de vruchten van het grote moederbedrijf, zoals interne evenementen en HR-regelingen.” Daarnaast zegt Mirjam dat ook de diversiteit binnen Conclusion MBS haar erg aantrok. “Jong, oud, man, vrouw, verschillende nationaliteiten, het is heel divers. Maar iedereen heeft wel één ding gemeen: het zijn allemaal specialisten die weten waar ze het over hebben.”

Bij Conclusion MBS is er – omdat het een kleinere organisatie is – altijd ruimte, aandacht en tijd voor elkaar.”

Mirjam Hart, Dynamics Consultant bij Conclusion MBS

Vrijheid en behulpzaamheid

Bij Conclusion MBS staan mensen voor elkaar klaar. Wanneer je ergens niet uitkomt of even een ander perspectief nodig hebt, helpen collega’s graag, aldus Mirjam. “Ik vind het persoonlijk erg belangrijk om iets voor anderen te kunnen betekenen, en die waarde wordt organisatie breed gedeeld.” Mirjam ziet deze onderlinge behulpzaamheid als een essentieel onderdeel om persoonlijke groei te realiseren, omdat iedereen elkaar motiveert om het beste uit zichzelf te halen. “Het is een kwestie van in en op elkaar vertrouwen.”

Ook de vrijheid die je krijgt, vindt Mirjam erg prettig. Zo kun je werken op kantoor, bij de klant of vanuit huis. Je bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van je werkdagen en het behalen van deadlines. Mirjam: “Ik word vrij gelaten in waar, wanneer en hoe ik mijn werk doe. Dat is enorm fijn. Hierdoor kan ik mijn werk invullen op een manier die bij me past.”

Bij Conclusion MBS krijg je de kans om je verder te ontwikkelen, op welke manier dan ook. Je wordt gezien en mag zijn wie je bent.

Mirjam Hart, Dynamics Consultant bij Conclusion MBS

Van gebruiker naar consultant

Toen Mirjam zelf nog gebruiker was van het door Conclusion MBS-geïmplementeerde CRM-systeem, ontdekte ze steeds meer over de functionaliteiten van het systeem en wilde daar alle ins en outs van leren. Deze kennis van de voorkant van het systeem, helpt haar erg bij haar baan als Dynamics consultant. “Ik kende het systeem al goed, dus ik wist precies tegen welke struikelblokken eindgebruikers aan kunnen lopen. Hierdoor kan ik er ook een stuk beter over adviseren,” zegt Mirjam. “Op basis van mijn eigen kennis en ervaring, geef ik nu ook trainingen aan gebruikers, omdat ik weet wat het systeem te bieden heeft.” Over de achterkant van het systeem had Mirjam minder kennis, maar dit maakte voor Conclusion MBS niet uit. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat hoog op de agenda, dus er is genoeg ruimte om te leren. “Ik heb de afgelopen maanden veel geleerd en leer nog steeds elke dag. Daar helpen collega’s ook graag bij. Het is een fantastische uitdaging om de wensen van de klant naar mogelijkheden van het systeem te vertalen.”

Tijdens de inwerkperiode kreeg je rustig de tijd om het bedrijf, de projecten en nieuwe collega’s te leren kennen. Er was daarin ook veel ruimte om zelf te ontdekken wat ik graag zou willen en hoe ik mijn ontwikkeling voor me zie. Dat vond ik erg fijn.”

Mirjam Hart

Dynamics Consultant bij Conclusion MBS

Consultant Mirjam over werken bij Conclusion MBS

De eerste zeven maanden zijn voor Mirjam voorbij gevlogen. Inmiddels is ze zelf de Dynamics consultant bij Hot ITem, waardoor ze ook nog veel contact heeft met haar voormalige collega’s. Ook is ze gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. “Ik heb mijn eerste Microsoft certificaat al behaald en een training van Conclusion Consulting gevolgd. Maar ik ben nog lang niet klaar met leren! Ik hoop de komende tijd de achterkant van het systeem steeds beter te leren kennen, zodat ik onze klanten kan voorzien van de best mogelijke dienstverlening en adviezen.”

Word jij enthousiast van het verhaal van Mirjam? Klik hier om onze actuele vacatures te bekijken!

Meer lezen?

Blog
Dynamics consultant Robin over werken bij Conclusion MBS

Bij Conclusion MBS gaan we echt partnerships aan

Werken bij Conclusion MBS?

Dat betekent veel flexibiliteit, de gezelligste collega’s én werken aan toffe projecten waar je energie van krijgt. We hechten veel belang aan vrijheid, zelfontplooiing, een goede werksfeer en uitdagend werk.

Dat is er eentje van Conclusion MBSBekijk onze vacaturesWerken bij Conclusion MBS