Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is een next-generation ERP- en CRM-cloudplatform, dat geïntegreerde bedrijfsapplicaties biedt voor al je bedrijfsprocessen.

Conclusion MBS collega's overleg

Bedrijfsprocessen automatiseren en stroomlijnen

Als geïntegreerde suite van zakelijke applicaties die naadloos met elkaar samenwerken, is Microsoft Dynamics 365 het digitale fundament onder je organisatie. Het robuuste, flexibele, schaalbare en vooral zeer gebruiksvriendelijke ERP- en CRM-platform helpt om makkelijker met klanten en leveranciers samen te werken, bedrijfsprocessen te stroomlijnen, taken en workflows te automatiseren en inzichten te verkrijgen.

Hoe sterk Dynamics 365 ook is als technologisch fundament, het moet vooral ook aansluiten bij jouw organisatie én je bedrijfsprocessen. Conclusion MBS onderzoekt hoe jouw processen in elkaar steken en wat je business zo uniek maakt. Op basis daarvan richten onze experts het platform voor je in.

Realtime inzichten in alle relevante data en cijfers

Microsoft Dynamics 365 geeft je als organisatie altijd actueel inzicht in je bedrijfsprocessen. Binnen de cloudgebaseerde suite worden gegevens realtime verzameld, verwerkt en weergegeven. Data wordt daarbij opgeslagen in één centraal platform, dus beschikt iedereen altijd over één bron van waarheid – ongeacht de applicatie, het proces, de afdeling of de locatie.

De centrale dataopslag geldt natuurlijk voor data uit Microsoft Dynamics 365 zelf en andere applicaties uit het Microsoft-ecosysteem. Maar ook voor gegevens uit alle andere applicaties die je via een API hebt geïntegreerd. Met behulp van AI-gestuurde automatisering en geavanceerde analytics-functies ben je als organisatie in staat datagedreven te werken. Daarbij neem je beslissingen op basis van actuele of zelfs voorspellende inzichten, denk aan predictive maintenance, verkoopprognoses of fraudedetectie.

Met een centraal systeem met geïntegreerde applicaties, staat alle data op één plek en bestaat er één waarheid binnen de organisatie.

Jan-Douwe Jilderda, Directeur, Conclusion MBS

De meestgebruikte Dynamics 365 apps op een rij

Microsoft Dynamics 365 is een enorme suite met tal van apps en modules, die je als organisatie modulair kunt afnemen. Dit is een greep uit de meestgebruikte Microsoft Dynamics 365 apps onder onze klanten:

Microsoft Dynamics 365 Business Central icon

Dynamics 365 Business Central

Met het ultiem schaalbare pakket Dynamics 365 Business Central werken je teams sneller en slimmer. Bijvoorbeeld door processen op het gebied van financiën, voorraad- en projectbeheer, verkoop, inkoop en CRM te optimaliseren en te automatiseren.

Onze uitgebreide kennis en ervaring met het Dynamics platform zetten we in om de beste strategie voor uw organisatie uit te rollen.

Jan Ben Mijs, Directeur Delivery, Conclusion MBS

Op naar een toekomstbestendige en duurzame organisatie

Een implementatie van Microsoft Dynamics 365 door onze Microsoft Dynamics 365-consultants maakt je als organisatie toekomstbestendiger en duurzamer. De cloudgebaseerde oplossing van bedrijfsapplicaties helpt je om digitaal te transformeren door onder meer bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren én door datagedreven werken te faciliteren. Bovendien vergroot het je innovatiekracht. Niet alleen omdat Microsoft Dynamics 365 een SaaS-oplossing is en je het gemakkelijk kunt integreren met andere software, maar ook omdat Microsoft continu nieuwe functionaliteiten toevoegt en je geen tijd aan beheer kwijt bent.

Microsoft Dynamics 365 ondersteunt organisaties ook om hun ecologische footprint te verminderen, bijvoorbeeld door bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Zo zorgt slim supply chain-management voor minder verspilling in de keten. Ook faciliteert Microsoft Dynamics 365 papierloos werken. De uitgebreide duurzaamheidsrapportages die je ermee kunt maken, helpen je om je duurzaamheidsdoelen te realiseren én compliant te worden met de EU-richtlijnen Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Tot slot: omdat dit ERP- en CRM-platform in de cloud draait, is er minder hardware en energie nodig.

Een aantal van onze klanten:

mateco logo
clientlogo Cibes lift group
Enstall, a global leader in rooftop solar mounting solutions
hikoki-logo
JCA logo
FNV-logo
kruitbosch-logo
Fugro-logo
mix-telematics-logo
logo VAB

Microsoft Dynamics technologie slim benutten?

Daar helpen we je graag mee.

Jan-Douwe Jilderda

Jan-Douwe Jilderda

Directeur
jan-douwe.jilderda@conclusion.nl