Projectleider Ali over Medisch Spectrum Twente

HiX-implementaties, medewerkers aan het woord  

21 juni 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Projectleider

Furore is momenteel betrokken bij veel verschillende HiX-implementaties. Onze medewerkers praten je graag kort bij over implementaties waar zij op dat moment bij betrokken zijn. Projectleider Ali Tangerli vertelt meer over zijn spin-in-het-web-rol bij Medisch Spectrum Twente (MST). Ali zit bij dit Twentse ziekenhuis dicht op programmamanagement, waarbij hij ondersteunt op meerdere fronten.   

Ondersteuning projectmanagement 

Ali is in het MST-project verantwoordelijk voor ProjectManagementOndersteuning, oftewel PMO, waarbij het doel is om het projectmanagement zo veel mogelijk te ontlasten. Hij werkt hierbij nauw samen met projectmanagers van Zorgkenners. “In eerste instantie heb ik me gericht op de organisatie van de projectdagen. Deze stonden toen ik begon al op korte termijn op de agenda, maar de voorbereiding ervan was ondergesneeuwd geraakt in de waan van de dag. Werk aan de winkel dus! Inherent hieraan was het stroomlijnen van alle communicatie rondom autorisaties, accounts, bemensing en de samenwerking met ICT en Techniek.” – aldus Ali.  

Spin in het web 

Nu de projectdagen soepel verlopen en de communicatie gestroomlijnd is, is er ook ruimte voor inhoudelijke ondersteuning. Zo houdt Ali nauw contact met alle projectleiders en zorgt hij voor inzicht en overzicht op het vlak van de voortgangsbewaking.

De aangeleverde informatie bundel en presenteer ik aan de programmamanager om vervolgens actiepunten en openstaande vragen te beantwoorden. Op deze manier blijven de lijnen kort en loop ik binnen het programma op alle fronten mee.

Ali Tangerli

Projectleider

Ali Tangerli

Meer over HiX-implementaties

Implementatieconsultant Annelotte over BravisImplementatieconsultant Teun over PDMS bij VieCuriImplementatieconsultant Torben over autorisaties bij Ziekenhuisgroep Twente (ZGT)Implementatieconsultant Floris over Diakonessehuis Utrecht

Lees meer over onze expertises op het vlak van ChipSoft

  • Furore neemt de ervaring van talloze projecten mee in jouw implementatie van HiX. Niet alleen in de voorbereiding, de project- en Go-livefase. Maar ook bij de optimalisatie en projecten na de Go-live.

  • Met de AVG-wetgeving, jaarlijkse IT-audits en horizontaal toezicht moet je als zorginstelling een goede grip hebben op de autorisatie-inrichting, -beleid en -managementprocessen.

  • Met onze domeinkennis, kennis van medicatieprocessen en de mogelijkheden van HiX helpen wij jou het medicatieproces te optimaliseren, zoals het plannen van cytostatica-cycli & scannen van medicatie.

  • In onze workshops delen we zowel applicatiekennis, als ervaring met casuïstiek uit de praktijk. Door zelf te doen, maak je de kennis snel eigen.

  • Ook in de beheerfase kan er behoefte aan ondersteuning van het functioneel beheer zijn. Onze consultants voegen met hun kennis en kunde vanaf dag 1 waarde toe aan jouw team.

Meer weten over wat we op het vlak van Chipsoft voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

info@furore.com