Wat er speelt in zorg-ICT

De uitdagingen in de zorg-ICT zijn voortdurend in beweging. Thema’s die op de agenda van organisaties staan en wensen op het vlak van dienstverlening bewegen mee. Furore Conclusion heeft op verschillende thema's kennis en expertise in huis waarmee we jou verder kunnen helpen.

Furore workshop software engineering

Thema's van nu

Furore Conclusion collega's Anne-Sophie en Marije

Waardegedreven zorg

Om waardegedreven zorg te realiseren is het (her)gebruik van zorgdata cruciaal. Furore Conclusion heeft jarenlange ervaring op het gebied van het faciliteren van goede bronregistratie en het hergebruik van data in de zorg. Wij helpen met de data voor waardegedreven zorg: van registratie tot en met visualisatie.

Furore Beheer as a Service team

Beheer as a Service

Creëer ruimte voor EPD optimalisatie en projecten. Investeer in de professionele ontwikkeling van functioneel beheerders. Zelfs wanneer de capaciteit onder druk staat. Furore Conclusion biedt een duurzame oplossing voor functioneel beheer op afstand. Met een flexibele inzet tegen een vast, aantrekkelijk tarief.

Furore software engineering

Kwaliteitsregistraties

Kwaliteitsregistraties zijn cruciaal voor het verbeteren van de gezondheidszorg. Het aanleveren van de benodigde gegevens zorgt echter voor een stevige administratielast. Slimme bronregistratie en automatische aanlevering van de gegevens kunnen handmatig overtypen overbodig maken. Furore Conclusion biedt expertise en oplossingen om de aanleveringen aan kwaliteitsregistraties eenvoudiger te maken.

Datateam volgt workshop klinisch redeneren

Zorgdashboards met Power BI

Furore Conclusion is specialist in het ontwerpen en bouwen van gebruiksvriendelijke, effectieve Power BI dashboards voor zorgprofessionals. 

Benieuwd wat Furore Conclusion voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Furore Antonian Amsterdam

Furore Conclusion

+31 (0)20 346 71 71