Implementatieconsultant Torben over autorisaties bij Ziekenhuisgroep Twente (ZGT)

Furore is momenteel betrokken bij verschillende HiX-implementaties. Onze medewerkers praten je er graag over bij. In het oosten van het land werken Medisch spectrum Twente (MST) en Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) aan een gezamenlijke implementatie van standaard content. Torben Vrielink werkt voor ZGT als projectleider van de aspectgroep autorisaties en vertelt meer over zijn werk.

11 juni 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Autorisaties
Projectorganisatie

Torben: “Ik startte in de werkgroep als functioneel expert, maar ben nu doorgegroeid naar projectleiding. Ideaal hieraan is dat ik sterk ben op inhoud, maar nu ook een rol kan spelen in het regionale overleg en daarmee bij kan dragen aan het doel van het project om de rollen in beide EPD’s te harmoniseren.” De twee ziekenhuizen hebben voor ogen dat medewerkers in de toekomst gemakkelijk uit te wisselen zijn. De autorisatierollen dienen dan op elkaar afgestemd te zijn zodat gebruikers hetzelfde kunnen doen en zien in de twee systemen.

Samenwerking MST

ZGT werkte al met HiX, maar voor MST is dit een nieuwe implementatie. “Op het gebied van autorisaties binnen beide projectorganisaties vindt wekelijks een regio-overleg plaats. Hierin spiegelen wij aangevraagde wijzigingen en vergelijken wij de autorisatiematrix. 

Mijn Furore-collega Floris Lamers is projectleider bij MST en heeft daar dezelfde functie als ikzelf.  Hierdoor hebben we direct afstemming over de inrichting van rollen in beide ziekenhuizen, heel efficiënt!

Torben Vrielink

Implementatieconsultant

Furore collega Torben Vrielink

Meer over onze recente HiX-implementaties

Implementatieconsultant Annelotte over BravisProjectleider Ali over Medisch Spectrum TwenteImplementatieconsultant Teun over PDMS bij VieCuriImplementatieconsultant Floris over Diakonessehuis Utrecht

Benieuwd wat we op het vlak van autorisaties voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

info@furore.com