Implementatieconsultant Annelotte over Bravis

HiX-implementaties, medewerkers aan het woord 

1 juli 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Annelotte van Furore bij de poliklinische apotheen van Bravis

Implementatieconsultant Annelotte (links) aan de balie van de poliklinische apotheek bij Bravis

Furore is momenteel betrokken bij verschillende HiX-implementaties. Onze medewerkers praten je hier graag over bijAnnelotte Rasenberg is als implementatieconsultant onderdeel van de werkgroep poliklinische apotheek bij het Bravis Ziekenhuis (Roosendaal & Bergen op Zoom). Hier is begin dit jaar de implementatie van HiX van start gegaan.  

Van Pharmacom naar HiX 6.2 standaard content 

Het hele ziekenhuis gaat over van HiX 6.1 standaard content naar HiX 6.2 standaard content, behalve de twee poliklinische apotheken. Zij gaan in oktober de stap maken van Pharmacon naar HiX 6.2 standaard content. "Hier komt  vanzelfsprekend veel bij kijken." - aldus Annelotte. “Een poliklinische apotheek is in feite een ziekenhuis in het klein, aangezien ze onder andere een eigen financiële en logistieke stroom hebben. Ik begeleid ze bij de overstap die ze gaan maken van Pharmacom naar de poliklinische apotheekmodule van HiX 6.2.” 

Geoptimaliseerde werkprocessen 

De overstap brengt een groot aantal voordelen met zich mee, waaronder een verbetering van de integratie met de rest van het ziekenhuis. Aangezien het gehele ziekenhuis vanaf half oktober gebruik gaat maken van HiX, kunnen artsen bijvoorbeeld inzien wat de apothekers registreren en visa versa. Annelotte vertelt: “Ik werk samen met de twee beherende apothekers om de werkprocessen in kaart te brengen en dit vervolgens in HiX in te richten. Op deze manier vangen we twee vliegen in één klap, want de werkprocessen worden ook meteen geoptimaliseerd!” 

Meer over onze recente HiX-implementaties

Projectleider Ali over Medisch Spectrum TwenteImplementatieconsultant Teun over PDMS bij VieCuriImplementatieconsultant Torben over autorisaties bij Ziekenhuisgroep Twente (ZGT)Implementatieconsultant Floris over Diakonessehuis

Onze expertises op het vlak van ChipSoft

  • Furore neemt de ervaring van talloze projecten mee in jouw implementatie van HiX. Niet alleen in de voorbereiding, de project- en Go-livefase. Maar ook bij de optimalisatie en projecten na de Go-live.

  • Met de AVG-wetgeving, jaarlijkse IT-audits en horizontaal toezicht moet je als zorginstelling een goede grip hebben op de autorisatie-inrichting, -beleid en -managementprocessen.

  • Met onze domeinkennis, kennis van medicatieprocessen en de mogelijkheden van HiX helpen wij jou het medicatieproces te optimaliseren, zoals het plannen van cytostatica-cycli & scannen van medicatie.

  • In onze workshops delen we zowel applicatiekennis, als ervaring met casuïstiek uit de praktijk. Door zelf te doen, maak je de kennis snel eigen.

  • Ook in de beheerfase kan er behoefte aan ondersteuning van het functioneel beheer zijn. Onze consultants voegen met hun kennis en kunde vanaf dag 1 waarde toe aan jouw team.

Meer weten over wat we op het vlak van Chipsoft voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

info@furore.com