Implementatieconsultant Annelotte over Bravis

Furore is momenteel betrokken bij verschillende HiX-implementaties. Onze medewerkers praten je hier graag over bij. Annelotte Rasenberg is als implementatieconsultant onderdeel van de werkgroep poliklinische apotheek bij het Bravis Ziekenhuis (Roosendaal & Bergen op Zoom). Hier is begin dit jaar de implementatie van HiX van start gegaan.

1 juli 2021   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Annelotte van Furore bij de poliklinische apotheen van Bravis
Van Pharmacom naar HiX 6.2 standaard content 

Het hele ziekenhuis gaat over van HiX 6.1 standaard content naar HiX 6.2 standaard content, behalve de twee poliklinische apotheken. Zij gaan in oktober de stap maken van Pharmacon naar HiX 6.2 standaard content. "Hier komt  vanzelfsprekend veel bij kijken." - aldus Annelotte. “Een poliklinische apotheek is in feite een ziekenhuis in het klein, aangezien ze onder andere een eigen financiële en logistieke stroom hebben. Ik begeleid ze bij de overstap die ze gaan maken van Pharmacom naar de poliklinische apotheekmodule van HiX 6.2.” 

Geoptimaliseerde werkprocessen 

De overstap brengt een groot aantal voordelen met zich mee, waaronder een verbetering van de integratie met de rest van het ziekenhuis. Aangezien het gehele ziekenhuis vanaf half oktober gebruik gaat maken van HiX, kunnen artsen bijvoorbeeld inzien wat de apothekers registreren en visa versa. Annelotte vertelt: “Ik werk samen met de twee beherende apothekers om de werkprocessen in kaart te brengen en dit vervolgens in HiX in te richten. Op deze manier vangen we twee vliegen in één klap, want de werkprocessen worden ook meteen geoptimaliseerd!” 

Lees verder

Facade Hagaziekenhuis Den Haag

HiX 6.3 in het HagaZiekenhuis: ‘Tijdens zo’n proces kun je eigenlijk niet zonder ondersteuning van externen’

Benieuwd naar wat we op het vlak van Chipsoft voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

info@furore.com